OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?

OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Oulun alueen lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutos lähestyy ja olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa kiintiöjärjestelmästämme. (LIITE: KiintiojarjestelmaTämän järjestelmän puitteissa haemme uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. OTAXI -tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet Otaxin Oulun alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 328 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Kiintiön mukaisesti haettavissa on 24 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat ovat eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä.

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena keskiviikkoon 27.6. klo 16 mennessä Suomen Juristit Oy:lle (Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai ). Voit hakea kiintiöjärjestelmässä vapaana olevia paikkoja, yhtä paikkaa / haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sekä Otaxin välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, OTAXI -kiintiö vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöhaut tehdään 6 kuukauden välein.