Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

OTAXI TAKSIPALVELUT

Otaxi palvelee asiakkaan ehdoilla, luotettavasti, tarpeita kuunnellen ja asiantuntemuksella. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme teiltä asiakkailta saamamme palautteen perusteella. Perinteisen taksipalvelun lisäksi meiltä voit tilata VIP -palvelua mustan premium-auton kyyditsemänä, ympäristöystävällisemmän OTAXI GREEN tai ZERO taksin, esteettömän auton, lentokenttäkyydin tai esimerkiksi kokonaisvaltaisen taksipalvelun asiakaspalvelijoineen tapahtumien yhteyteen.

Kuljettajamme ovat paikallisia yrittäjiä, tuttuja, lähellä asuvia kyläläisiä tai kaupunkilaisia. Kuljettajamme ovat ammattilaisia ja asiakaspalvelijoita. Kokousvieraille tarjoamme luotettavat kyydit tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Matkailijoille kuljettajamme kertovat parhaat vinkit alueen palveluista, ravintoloista ja tapahtumista!

Kuljetamme ihmisiä, tavaroita, polkupyöriä, ruokaa ja lemmikkieläimiä. Noudamme myös ostokset puolestasi, mikäli et itse ehdi tai pääse kaupassa käymään. Taksipalvelumme on sinua varten.

Otaxi Kelataksi palvelee Kela-taksiin oikeutettuja asiakkaita maksuttomasta numerosta 0800-93377.

Tutustu palvelutarjontaamme ja nauti taksimatkastasi, huoletta!

LAADUNVALVONTA

Otaxi panostaa laatuun ja laadunvalvojat ovat arvokas osa Otaxin laatulupausta. Laadunvalvojien päätoimenkuva on ylläpitää ja valvoa brändin laatua sekä palvelun tasoa. Jokaisessa Otaxin yhtiössä toimii oma laadunvalvontaryhmänsä.

Laadunvalvonta käsittelee tulleet palautteet; sekä positiiviset, että negatiiviset, ja on näistä kuljettajiin ja autoilijoihin yhteyksissä. Uusien ja kokeneempienkin kuljettajien ohjeistaminen on tärkeää ja tätä laadunvalvonta tekee osana työnkuvaansa. Laadunvalvojilla on neuvova rooli ja heiltä voi kysyä opastusta miltei asiaan kuin asiaan. Laadunvalvojat saavat asiakaspalautetta monelta taholta ja kaikki palautteet käydään läpi ja käsitellään asianmukaisella tavalla. Laadunvalvonta koostuu kokeneista autoilijoista ja ryhmät kokoontuvat säännöllisin väliajoin. Laadunvalvojat toimivat tiiviissä yhteistyössä Otaxin alueellisten yhtiöiden toimistohenkilökunnan kanssa. Laadunvalvojiimme saat suoraan yhteyden sähköpostilla seuraavasti:

  • (Oulun alue)
  • (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi)
  • (Pohjanmaan alue)

Otaxilla seuraamme brändin ja taksitoiminnan laatua jatkuvasti. Olemme kiitollisia kaikista palautteista. Palautteiden avulla voimme parantaa ja kehittää palvelujamme edelleen. Meille on myös tärkeää tietää, missä olemme onnistuneet. Palautelomakkeen löydät täältä. Kiitos avustasi!

PALVELUT: