Lue
lisää
Oulu
1,59 € + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm

OTAXI TAKSIPALVELUT

Otaxi palvelee asiakkaan ehdoilla, luotettavasti, tarpeita kuunnellen ja asiantuntemuksella. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme teiltä asiakkailta saamamme palautteen perusteella. Perinteisen taksipalvelun lisäksi meiltä voit tilata VIP -palvelua mustan premium-auton kyyditsemänä, ympäristöystävällisemmän GREEN-taksin, esteettömän auton, lentokenttäkyydin tai esimerkiksi kokonaisvaltaisen taksipalvelun asiakaspalvelijoineen tapahtumien yhteyteen.

Kuljetamme ihmisiä, tavaroita, ruokaa ja lemmikkieläimiä. Noudamme myös ostokset puolestasi, mikäli et itse ehdi tai halua auton kyytiin nousta. Taksipalvelumme on sinua varten.

Tutustu palvelutarjontaamme ja nauti taksimatkastasi, huoletta!

Mikäli haluat kuljettajan käyttävän maskia ja tarjoavan kasvomaskin tarvittaessa myös matkustajille, tämä onnistuu tilaamalla taksi ennakkoon paikallisesta kyydinvälityksestä.

LAADUNVALVONTA

Otaxi panostaa laatuun ja laadunvalvojat ovat arvokas osa Otaxin laatulupausta. Laadunvalvojien päätoimenkuva on ylläpitää ja valvoa brändin laatua sekä palvelun tasoa. Jokaisessa Otaxin yhtiössä toimii oma laadunvalvontaryhmänsä.

Laadunvalvonta käsittelee tulleet palautteet; sekä positiiviset, että negatiiviset, ja on näistä kuljettajiin ja autoilijoihin yhteyksissä. Uusien ja kokeneempienkin kuljettajien ohjeistaminen on tärkeää ja tätä laadunvalvonta tekee osana työnkuvaansa. Laadunvalvojilla on neuvova rooli ja heiltä voi kysyä opastusta miltei asiaan kuin asiaan. Laadunvalvojat saavat asiakaspalautetta monelta taholta ja kaikki palautteet käydään läpi ja käsitellään asianmukaisella tavalla. Laadunvalvonta koostuu kokeneista autoilijoista ja ryhmät kokoontuvat säännöllisin väliajoin. Laadunvalvojat toimivat tiiviissä yhteistyössä Otaxin alueellisten yhtiöiden toimistohenkilökunnan kanssa. Laadunvalvojiimme saat suoraan yhteyden sähköpostilla seuraavasti:

  • (Oulun alue)
  • (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi)
  • (Pohjanmaan alue)

Otaxilla seuraamme brändin ja taksitoiminnan laatua jatkuvasti. Olemme kiitollisia kaikista palautteista. Palautteiden avulla voimme parantaa ja kehittää palvelujamme edelleen. Meille on myös tärkeää tietää, missä olemme onnistuneet. Palautelomakkeen löydät täältä. Kiitos avustasi!

PALVELUT: