Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

TAKSI TASKUSSASI

Mobiiliapplikaatiolla taksipalveluiden käyttö sujuu entistä helpommin, joustavammin ja nopeammin!
Otaxi tarjoaa kaksi eri sovellusvaihtoehtoa: Otaxi appi ja Taksini.

Mobiilisovellus on maksuton ja nopea tapa tilata Otaxin auto koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Sovellus tekee taksipalvelun käyttämisestä entistäkin monipuolisempaa. Otaxi App toimii Otaxi Oulun toimialueella, kun taas Taksini toimii koko Otaxin alueen lisäksi laajasti myös muualla Suomessa! Voit tarkistaa Taksini-sovelluksen toimivuuden Otaxin välitysalueen ulkopuolella täältä.

Molemmilla sovelluksilla tilaat taksin nopeasti, ilman jonotusta. Näet taksin arvioidun saapumisajan, kun sinua noutamaan tuleva auto on kyydin kuitannut. Saat myös ilmoituksen puhelimeesi, kun taksisi lähestyy toivomaasi noutopaikkaa. Voit tilata taksin vaivattomasti myös ennakkoon. Tekemällä ennakkotilauksen varmistat, että sinulla on matkalle lähdettäessä yksi asia vähemmän huolehdittavana. Voit maksaa matkan normaalisti autossa kuljettajalle, tai etukäteen suoraan sovelluksella. Mobiilimaksamisesta saat kuitin taksimatkasta kyydin jälkeen suoraan sähköpostiisi. Sovellukseen voit tallentaa useamman luottokortin, jolloin voit käyttää sovellusta niin työ- kuin vapaa-ajalla. Voit maksaa kyydin jo etukäteen, mikäli valitset kiinteän hinnan. Voit maksaa kyydin kuljettajalle kyydin jälkeen myös perinteisellä tavalla, enimmäistaksahinnaston mukaisesti. Omassa profiilissa näet tilaushistorian ja kuitit, pystyt tarkastelemaan tulevia matkoja ja voit tallentaa tärkeimmät osoitteesi valmiiksi. Huomioithan, että sovellus käyttää aina UTC+3:OO aikaa. Tämä on tärkeä ottaa huomioon erityisesti silloin, kun matkustat toiselta aikavyöhykkeeltä Suomeen, jolloin haluamasi noutoaika tulee olla Suomen aikaa. Sovelluksesta ja sen käyttöominaisuuksista voit kysellä ja antaa palautetta myös täällä.

Tervetuloa kyytiin!

LATAA SOVELLUS

Sovelluksen lataaminen Iphoneen ja Ipadiin

Lataa Otaxi App täältä.

Lataa Taksini täältä.

Sovelluksen lataaminen Android-laitteisiin

Lataa Otaxi App täältä.

Lataa Taksini täältä.

Näin otat sovelluksen käyttöön

  1. Avaa sovellus. Ensimmäisellä kerralla sovellus pyytää sinua kirjautumaan tai rekisteröitymään käyttäjäksi. Jos sinulla on jo olemassa käyttäjätunnukset, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi.
  2. Kirjoita, mihin haluat mennä. Sovellus etsii sinua lähimpänä olevan vapaan taksin. Tilaa taksi.
  3. Voit myös tehdä ennakkotilauksen valitsemalla haluamasi päivän ja kellonajan ja tilaamalla taksin etukäteen.
  4. Voit seurata kyytisi saapumista sovelluksen kartasta.