Palvelut yrityksille

OTAXI VIP

PREMIUM – JOUSTAVA– ERITYINEN

Musta premium-kalusto ja ammattitaitoiset kuljettajat juuri tarpeisiisi räätälöitynä. Korkeatasoinen matkustuskokemus työhön, arkeen ja juhlaan. Kaikki VIP-tilaukset Pohjanmaan alueelle on tilattava vähintään 24 tuntia ennen toivottua lähtöaikaa. Palvelemme asiakkaita tilauksesta koko Pohjois-Suomen alueella.

Mainostaminen OTAXI-takseissa

Yli 600 autoa ja sadat luotettavat ammattikuljettajat huolehtivat OTAXIn laadusta vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Brändäyksen myötä OTAXI-taksiautot erottuvat poikkeuksellisen hyvin sekä kaupungissa että kauempana liikenteessä. Yksi taksi ajaa keskimäärin 350 tuntia ja 9000 kilometriä kuukaudessa, josta noin 80–85 % taajamissa. Arkipäivisin ajetaan 70–80 % ja loput taksiajot sijoittuvat viikonlopuille ja pyhille. Taksit liikennöivät kaikkina vuorokauden aikoina.

OTAXI -TOLPPA YRITYKSELLE TAI TAPAHTUMAAN

Onko yrityksesi kiinnostunut vaihtamaan perustaksitolpan OTAXI-tolpaksi? Olemme toteuttaneet OTAXI-tolppia mm. kauppakeskuksen, tapahtumapaikkojen, hotellien ja ravintoloiden edustalle. Tai haluatko kenties varmistaa sujuvan taksiliikenteen tapahtuman yhteydessä väliaikaisella OTAXI-tolpalla? Olemme olleet mukana lukuisilla festareilla, tapahtumissa ja konserteissa ja tapahtumien asiakaspalvelu on meille tuttua.

Tärkeintä on, että asiakas saa nauttia juhlasta rauhassa – ja pääsee jatkamaan matkaansa kotiin tai jatkoille nopeasti näin halutessaan. Jätä taksipalvelun organisointi meidän huoleksemme!

TAKSI BUTLER -TAKSINTILAUSLAITE

Taxi Butler on pieni ja käytännöllinen mobiililaite, jolla voit tilata Otaxin taksin yhdellä napin painalluksella. Taxi Butler sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintolaan, hotelliin tai yrityksen aulapalveluun, josta asiakkaat päivittäin pyytävät soittamaan taksikeskukseen. Taxi Butlerin avulla eteis- ja aulapalvelu voi vaivatta tilata taksin useammallekin asiakkaalle, ilman puhelinsoittoa.

Laitteen käyttö on erittäin yksinkertaista. Taksin tilaaminen on ilmaista eikä pieni laite kaipaa toimiakseen kuin sähköä.

Ota paikallistoimistoon yhteyttä ja kysy lisää!

 

MAKSUKORTTI YRITYKSILLE

Otaxi taksikortti

  • Saldoraja per matka / vko / kk / voimassaoloaika.
  • Matkojen maksimimäärä –rajaus.
  • Korttien käyttö sujuvasti laskutuksella.

KYSY LISÄÄ!


08 370 073