Lue
lisää
Oulu
1,59 € + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm

Perinteiset taksipalvelut

Taksimme kyydissä pääset sujuvasti, nopeasti ja turvallisesti kohteeseen. Meille on tärkeää, että olet perillä oikea-aikaisesti, ilman kiirettä. Kiinnitämme erityistä huomiota taksipalvelumme luotettavuuteen ja laatuun. Vaadimme kaikilta kuljettajiltamme taksinkuljettajan koulutuksen, sekä uusilta yrittäjiltämme yrittäjäkoulutuksen. Kaikki koulutuksemme on rakennettu Otaxin brändin palvelukuvauksen ja ammattimaisen, luotettavan asiakaspalvelun ympärille. Tervetuloa OTAXIn kyytiin!

Lasten turvaistuimet

Voit tilata taksin kyyditsemään myös pieniä matkustajia. Meiltä löytyy turvaistuimet kaikenkokoisille lapsille, sekä kaukalot pienimmille kyytiläisille. Mikäli tarvitset turvaistuimen, teethan tilauksen soittamalla kyydinvälitykseen. Ilmoita taksia tilatessa, minkä ikäiselle ja kokoiselle lapselle istuin tulee.  Tarkistathan mahdollisen kustannuksen lastenistuimen hakemisesta paikallisen Otaxin hinnastosta. Turvaistuimen saatavuutta emme voi aina taata kaikkina vuorokauden aikoina, jokaisella paikkakunnalla. Mikäli haluat, voit ottaa myös oman turvaistuimen taksimatkalle mukaan.

 

Lemmikkieläinten kuljettaminen

Taksissamme voit matkustaa turvallisesti myös lemmikkieläimesi kanssa. Pyydämme mainitsemaan mukana matkustavasta lemmikistä välittäjälle tilauksen yhteydessä, jolloin etsimme tilaukseen lemmikkejä kuljettavan ja siihen soveltuvan auton.

Mikäli haluat tilata lemmikkien kuljetukseen soveltuvan auton, voit tehdä tilauksen soittamalla paikalliseen OTAXIn kyydinvälitykseen tai tekemällä tilauksen OTAXI Oulu mobiilisovelluksella. Molemmissa tilaustavoissa lemmikkieläin tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

 

otaxi green

otaxi on myös vihreä!

OTAXI haluaa osaltaan kannustaa autoilijoitaan vähäpäästöisyyteen ja painottaa yritysten yhteiskuntavastuuta. Vähäpäästöisten autojen määrä on lähtenyt kasvuun autoilijoiden omista lähtökohdista ja kiinnostuksesta. Näiden yrittäjien ympärille OTAXI on lanseerannut OTAXI Green -vaihtoehdon, joka mahdollistaa asiakkaan valitsemaan ympäristöystävällisemmän taksin näin halutessaan.

OTAXI Green -luokan vähäpäästöisen auton tunnistat vihreän hiilijalanjäljen lehdestä, joka löytyy auton konepellistä. Autonnumeron yhteydessä, auton kyljessä, on esillä myös GREEN merkintä. Vihreän lehden saavat konepeltiinsä Otaxin autot, jotka tukevat vähäpäästöistä teknologiaa. Ryhmä koostuu sekä hybridi-, sähkö-, että kaasuautoista.

OTAXI Green -auton voit tilata soittamalla normaalisti kyydinvälitykseen. Vähäpäästöisen auton taksihinnat ovat asiakkaalle samat kuin normaalin Otaxin taksin hinnat.