Kuljettaja­koulutuk­sesta asia­kas­palve­lijaksi

OTAXI -kuljettajakoulutus järjestetään jälleen 11.-14.6. Oulussa, ja kurssi täyttyi nopeasti. Viime kurssilla mukana ollut Onni Stenholm käväisi Otaxin toimistolla vastikään avaamassa kuljettaja ID -tunnuksen ja juttelemassa käydystä koulutuksesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

Onni on tällä hetkellä opiskelemassa ja kirjoittamassa ylioppilaaksi. Miten nuorukainen sitten päätyi OTAXIn tiimiin? ”Huomasin autoilijan ilmoituksen, hän haki kuljettajaa töihin. Siitä se ajatus lähti ja soitin yrittäjälle välittömästi. Driving Teamin OTAXI -kuljettajakoulutus tuli sopivasti pian tämän jälkeen ja nyt olisi ensimmäinen työpäivä kuskina edessä.”, Onni kertoo.

Asiakkuuspäällikkö Sandholmin Piian kysyessä käydystä kuljettajakoulutuksesta, Onni kertoo saaneensa koulutuksesta hyvät eväät tulevaan työhön. ”Koulutuksen kesto, hinta ja sisältö olivat sopivat. Kurssilla oli hyvä fiilis ja kaikki olivat innoissaan lähdössä liikenteeseen asiakkaita palvelemaan.”, Onni muistelee. ”Kaikilla muillakin kurssilaisilla oli jo työpaikka valmiina.”, Onni kertoo.

Asiakaspalveluhenkisyys ja ahkeruus huokuu nuorukaisesta, tällä hetkellä Onnilla on toinenkin työ hallityöntekijänä Qparkissa- OTAXI -kuskina Onni saa hyvin lisätienestiä ja työtunteja viikkoihin. Jännittääkö ennen ensimmäistä työpäivää jokin? ”Ei oikeastaan, mukava päästä auton rattiin. Ehkä hieman mittarin käyttöön saa hetken käyttää ajatusta, koulutuksesta on kuitenkin jo jonkin aikaa.”, Onni tuumaa.

Onnin kaltainen kuski on varmasti parasta OTAXI -laatua ja asiakaspalvelua sekä yrittäjälle että tuleville asiakkaille.

Onni Stenholm OTAXIn toimiston edessä Onni Stenholm avaamassa OTAXI -toimistolla kuljettaja ID:tä ennen ensimmäistä työpäivää taksin ratissa

 

 

Onni Stenholm avaamassa OTAXI -toimistolla

kuljettaja ID:tä ennen ensimmäistä työpäivää

taksin ratissa ja asiakaspalvelun parissa. 

 

 

Kysy tulevista OTAXI -kuljettajakoulutuksista lisää Driving Teamilta janne.huttunen(a)drivingteam.com