Otaxi lentokenttäkyydit
Lue
lisää
Oulu
1,59 €/puh + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Lentokenttäkyydit ja -palvelut

OTAXI palvelee matkustaessasi Oulun sekä Kuusamon lentokentälle sekä lentokentältä takaisinpäin. Paikallisen Otaxin tilauspuhelinnumeron näet yläpalkista. Tilaa taksi lentokentälle menoa varten suoratilauksena tai ennakkona. Parhaiten varmistat Otaxin kyydin ennakkotilauksella! Lentokentälle menoa varten suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa. Tutustu myös oman lentoyhtiösi sekä Finavian ohjeisiin kentälle saapumisesta.

Tilauksen voit tehdä puhelimitse tai Taksini mobiilisovelluksen kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta käytössäsi, saat lisätietoja sekä latausohjeet tästä. Huomioithan, että mobiilisovellukset käyttävät yleisesti aina UTC+3:00 aikaa. Tämä on tärkeä ottaa huomioon erityisesti silloin, kun matkustat toiselta aikavyöhykkeeltä Suomeen, jolloin haluamasi noutoaika tulee olla Suomen aikaa.

Mikäli tarvitset kyydin lentokentältä eteenpäin ja olet tehnyt meille ennakkotilauksen, kuljettaja seuraa saapuvaa lentoasi lentonumeron avulla. Näin kuljettajamme on paikalla oikea-aikaisesti, vaikka lento olisi ajoissa tai aikataulusta myöhässä.

Matkustaessasi Oulun ydinkeskustasta lentokentälle tai lentokentältä ydinkeskustaan, voit halutessasi valita kyydin kiinteään hintaan seuraavasti:

  • Kiinteä hinta 1-4 hengelle on 40,00 €
  • Kiinteä hinta 5-8 hengelle on 45,00 €.

Kiinteä hinta kattaa ydinkeskustan Puistokadulta Heikinkadulle, sekä Oulun torilta rautatielle.
Oulussa ennakkotilaukset ovat 0 €.

Kuusamon lentokenttäkyydeistä peritään ennakkotilausmaksu 7,10€.

Mikäli et ole tehnyt ennakkotilausta, Otaxin löydät Oulun lentoasemalla Lähtevien oven läheisyydestä, tolpalta numero 3.

Lentokenttäkyydeissä palvelee myös OTAXI VIP. Premium-tason palvelun voit tilata VIP-numerosta 0600 30083. OTAXI VIP kyydeissä taksikyltti otetaan kyydin ajaksi katolta pois ja kuljettaja palvelee musta puku päällä. Mustat premium-automme ovat aina viimeisen päälle siistejä ja sisältävät tabletin, WiFi-yhteyden sekä vesipullon.

Olit sitten saapumassa lomalle, tulossa työmatkalle tai palaamassa takaisin kotiin, tervetuloa kyytiimme!

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min)