Otaxi lentokenttäkyydit
Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Lentokenttäkyydit ja -palvelut

OTAXI palvelee matkustaessasi Oulun ja Kuusamon lentoasemille sekä lentoasemilta poispäin. Paikallisen Otaxin tilauspuhelinnumeron näet yläpalkista. Tilaa taksi lentoasemalle menoa varten heti-tilauksena tai ennakkona. Parhaiten varmistat Otaxin kyydin ennakkotilauksella! Lentoasemalle menoa varten suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa. Tutustu myös oman lentoyhtiösi sekä Finavian ohjeisiin kentälle saapumisesta.

Mikäli et ole tehnyt ennakkotilausta, Otaxin löydät Oulun lentoasemalla Saapuvat ovien edestä, tolpalta numero 2.

Ennakkotilauksen voit tehdä soittamalla (0600 30081 / Oulu tai 0600 30083 / Kuusamo) tai Taksini mobiilisovelluksen kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta käytössäsi, saat lisätietoja sekä latausohjeet tästä. Huomioithan, että mobiilisovellukset käyttävät yleisesti aina UTC+3:00 aikaa. Tämä on tärkeä ottaa huomioon erityisesti silloin, kun matkustat toiselta aikavyöhykkeeltä Suomeen, jolloin haluamasi noutoaika tulee olla Suomen aikaa.

Mikäli tarvitset kyydin lentokentältä eteenpäin ja olet tehnyt meille ennakkotilauksen, kuljettaja seuraa saapuvaa lentoasi lentonumeron avulla. Näin kuljettajamme on paikalla oikea-aikaisesti, vaikka lento olisi ajoissa tai aikataulusta myöhässä.

Matkustaessasi Oulun ydinkeskustasta lentoasemalle tai lentoasemalta ydinkeskustaan, voit halutessasi valita kyydin kiinteään hintaan seuraavasti:

  • Kiinteä hinta 1-4 hengelle on 42,00 €
  • Kiinteä hinta 5-8 hengelle on 48,00 €.

Kiinteä hinta kattaa ydinkeskustan Puistokadulta Heikinkadulle, sekä Oulun torilta rautatielle.
Oulussa ennakkotilaukset ovat 0 €.

Kuusamon lentokenttäkyydeistä peritään ennakkotilausmaksu 7,10€.

Lentokenttäkyydityksissä palvelee myös OTAXI VIP. Premium-tason palvelun voit tilata VIP-numerosta 0600 30083. OTAXI VIP kyydeissä taksikyltti otetaan kyydin ajaksi katolta pois ja kuljettaja palvelee musta puku päällä. Mustat premium-automme ovat aina viimeisen päälle siistejä ja sisältävät tabletin, WiFi-yhteyden sekä vesipullon.

Olit sitten saapumassa lomalle, tulossa työmatkalle tai palaamassa takaisin kotiin, tervetuloa kyytiimme!

(VIP ja Oulun puheluhinnat 2,00 € + 0,49 €/min, Kuusamo 1,25 € + 1,00 €/min)