Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Otaxi brändinä

Olemme tunnettu, perinteinen, kotimainen ja paikallinen taksi, joka palvelee sinua Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton ja satojen ammattikuljettajien voimin. Hyppää kyytiimme, kun haluat luotettavaa, turvallista ja laadukasta taksipalvelua!

Palvelemme seuraavien kuntien alueella: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Ruukki, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Ylivieska ja Yli-Ii.

Otaxi-brändiin ovat sitoutuneet kolme luotettavaa yhtiötä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Nämä yhtiöt ovat Oulun Aluetaksi Oy, Pohjanmaan Taksi Oy ja Kuru-Taksi Oy. Otaxin auton tunnistat keltaisesta katosta ja näkyvästä Otaxi-teippauksesta. Kuljettajamme tunnistat yhtenäisestä, siististä Otaxi-vaatetuksesta. Taksikyydin saat nopeasti soittamalla alueesi Otaxi-kyydinvälitykseen.

Me palvelemme, paikallisesti!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI

Perinteinen keltainen taksi

Liikenteessä on yli 500 henkilöautomallista Otaxia. Kaikki autot ovat uudenaikaisia ja matkustusmukavuudeltaan taksiksi sopivia malleja. Automme ovat teippaukseltaan liikenteessä hyvin tunnistettavia takseja.

GREEN-mallisto

Yhä kasvava osuus Otaxin autokannasta on erityisen ympäristöystävällistä GREEN-mallistoa. Panostamme vähäpäästöisyyteen ja tarjoamme asiakkaillemme vihreän vaihtoehdon jokapäiväisiin arjen valintoihin.

Tilataksit

Otaxilla on lukuisia eri kokoluokan tilatakseja. Tilataksi soveltuu erinomaisesti ryhmille sekä esteetöntä liikkumista tarvitseville. Osasta tilatakseistamme löytyy esimerkiksi paarit tai hissi.

OTAXI VIP

VIP-kalusto ja premium-palvelupaketti tekevät matkasta elämyksen. VIP-taksin voi tilata myös tilataksina. Suosittelemme palvelua arkeen, juhlaan, liikematkustukseen ja hääautoksi!

 

Toimialue

OTAXI palvelee laajasti Pohjois-Pohjanmaan alueella. OTAXI muodostuu kolmesta eri taksiyhtiöstä: Oulun Aluetaksista, KuRu Taksista sekä Pohjanmaan Taksista. Palvelemme seuraavien kuntien alueella: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Ruukki, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Ylivieska ja Yli-Ii.