Lue
lisää
Oulu
1,59 €/puh + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Otaxi OULU

OULUN ALUETAKSI OY

OTAXI tuottaa taksintilauspalvelut Oulun (Oulu, Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, ja Yli-Ii), Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Tyrnävän ja Muhoksen kuntien alueelle. Oulun Aluetaksi Oy perustettiin virallisesti 1991 ja yhtiön omistavat 100% taksiautoilijat. Yli 300 autoa ja sadat luotettavat ammattikuljettajat ovat palveluksessasi.

Tänä päivänä OTAXI on Oulun seudun perinteisin taksi. OTAXIn brändiä aloitettiin suunnittelemaan 2017 tulevaa taksialan vapautumista silmällä pitäen. Otaxin haluttiin olla erottuva, laadukas ja luotettava toimija perinteikkään maineen ja pitkänlinjan ammattilaisten ohella. Bränditoimisto Brandstein oli rakentamassa brändi-ilmettä alusta asti ja nykyään brändi on varmasti yksi Suomen näkyvimmistä ja tunnetuimmista taksibrändeistä.

Kuljetamme ihmisiä, tavaroita, ruokaa ja lemmikkieläimiä. Noudamme myös ostokset puolestasi, mikäli et itse pääse kaupassa käymään. Taksipalveluamme on alusta asti rakennettu ja kehitetty palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Taksinvälitystoimintaa hoitaa Sentraali. Kyydinvälittäjiä koulutetaan aktiivisesti ja yhteistyössä Otaxin toimiston työntekijöiden ja laadunvalvojien kanssa asiakaspalveluun panostetaan vahvasti. Otaxi Oulun taksivälityksen saat kiinni vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.
Tilaa taksi numerosta:

Puh. 0600-30081

Oulun Aluetaksi Oy:n alla toimii useita paikkakuntakohtaisia yhdistyksiä, jotka järjestävät jäsenilleen mm. virkistystoimintaa ja koulutuksia. Yhdistystoiminnan lisäksi Oulun Aluetaksin olennaisia elementtejä ovat brändiryhmä- ja laadunvalvontatoiminta. Jokainen aktiivitoimija on tärkeä osa yhtiön toimintaa ja tae laadun ja palvelun ylläpidolle.

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min).