Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Esteetön taksi

Otaxilta löytyy esteetöntä kalustoa tarvitseville asiakkaille useita vaihtoehtoja. Esteettömällä taksilla kuljetamme pyörätuoliasiakkaat perille helposti ja sujuvasti. Meiltä löytyy useita invahissillä varustettuja ajoneuvoja, ja myös paareilla kuljetettavat asiakkaat matkustavat autoissamme turvallisesti.

Suosittelemme, että tilaukset tehdään ennakkoon, erityisesti mikäli tarve on useammalle esteettömälle autolle. Esteettömän taksin voi tilata normaalisti soittamalla Otaxin paikalliseen taksikeskukseen.

Joustavan palvelun takaamiseksi pyydämme teitä mainitsemaan esteetöntä taksia tilatessanne:

  • Apuvälineet, kuten rollaattori tai pyörätuoli/sähköpyörätuoli.
  • Normaalia enemmän tilaa vievät tavarat tai mukana olevat lemmikkieläimet.
  • Avuntarpeet mikäli haluatte, että kuljettaja odottaa teitä, hakee teidät rapun edestä/asunnosta sisältä, tai saattaa teidät sisälle asti. Mainitsettehan, mikäli tilauksessa on porrasvetoa.
  • Onko matkustajalla saattaja mukana.

Kuntien antamia kuljetuspalveluohjeita löytyy kaupunkien internetsivuilta tai niitä voi tiedustella suoraan taksikortin myöntäneeltä taholta. Kela-taksin palvelut saat luotettavasti Otaxi Kelataksilta, lisätiedot sivuiltamme täältä.

Hoidamme kaikki kuljetukset ammattimaisesti ja turvallisesti! Olemme ylpeästi paikallinen, perinteinen ja kotimainen taksipalvelu.