Tyrnävä liittyy Otaxiin & hinnat 1.7.2018 alkaen

Tervetuloa, Tyrnävä!

Otaxin välitysalue laajentuu tästä päivästä alkaen, kun seitsemän taksia Tyrnävältä ja yksi Temmekseltä liittyy riveihimme! Tyrnäväläiset taksiasiakkaat voivat jo tästä päivästä alkaen tilata kyydin tilausnumerostamme 0600-30081.

Taksihinnoittelu 1.7.2017 alkaen

Muutosten tuulet puhaltavat myös sunnuntaina 1.7.2018, kun Otaxi Oulun, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän taksit ottavat käyttöön uudet hintaluokat. Hintamme eivät nouse, mutta taksaluokat vähenevät vanhasta neljästä kahteen. Otaxi -hinnat ovat enimmäishintoja, lopullisesta hinnasta kuljettaja ja matkustaja voivat päättää keskenään.

Hintatiedot ovat sunnuntaista alkaen näkyvillä kaikissa välitysalueemme takseissa matkustajan puoleisessa sivuikkunassa.