Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Koulukyydit

Mikäli lapsi tarvitsee taksikyytiä kouluun tai päiväkotiin, kyyditystarpeet vanhemmat hoitavat koulun ja päiväkodin kautta. Koulun kyytivastaava, yleensä koulusihteeri, tekee kyytitarpeen ilmoituksen Otaxille.

Kyydin tilaajan tulee tietää oikea maksajataho (kuten koulu, kunta tai lapsen vanhemmat). Kyydin aikataulut, osoitteet, mahdolliset lisätarpeet ja lähiomaisen tiedot tulevat koulun tai muun tilaajatahon kautta. Myös mahdollisten yhdistelykyytien määrittelyn tekee tilaaja. Saman päivän kiireelliset kyytiperuutukset tai muutokset tulee aina tehdä puhelimitse koulukyytikeskukseen.

OTAXI Oulun alueella koulu- ja vakiokyydit tulee aina tilata koulukyytikeskuksen kautta, puhelinnumerosta 0600 30085. Kiireettömät Oulun alueen koulu- ja vakiokyytitilaukset voidaan hoitaa sähköpostitse osoitteeseen. Koulukyytikeskusta hoitaa kyydinvälityskeskus. Kuusamon ja Pohjanmaan alueella koulukyydit hoituvat sovitun palveluntarjoajan kautta. Palveluntuottajasta saa tiedot ottamalla yhteyttä koulutoimistoon.

Alkolukko on koulu- ja päivähoitokuljetuksissa pakollinen. Kaikista OTAXIn koulukyytejä hoitavista autoista löytyy alkolukko. Alkolukon kalibroinnit suoritetaan vuosittain.

(OTAXI Oulun koulukyytikeskuksen puheluhinnat 2,00 € + 0,49 €/min)