Lue
lisää
Oulu
2,00 €/puh + 0,49 €/min + pvm
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,42 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Tavarankuljetukset

Voi tilata tavarakuljetukset Otaxin kautta, helposti ja varmasti. Hoidamme pakettikuljetuksesi perille nopeasti. Tilauksen voit tehdä normaalisti soittamalla paikalliseen Otaxin kyydinvälitykseen.

Annathan tilauksen yhteydessä tarkan nouto- ja toimitusosoitteen, sekä kuljetettavan paketin koon. Kuljetamme kirjeitä, pienpaketteja, näytteitä, passeja sekä esimerkiksi unohtuneita avaimia, luotettavasti perille. Varmistathan, että vastaanottaja on tietoinen tulevasta paketista ja paikalla tätä toimittaessamme. Tilauksessa on hyvä olla yhteyshenkilön puhelinnumero.

Koko Otaxin alue palvelee myös kauppaostoksissa. Kustannukset muodostuvat verottomasta kuluttajataksasta, johon lisätään tavarakuljetuksen alv 24%. Kauttamme voit tilata kuljettajan suorittamaan koko kauppa- tai apteekkireissun puolestasi. Mikäli olet tilannut kauppakassin etukäteen, voimme noutaa tämän noutopisteeltä ja tuoda perille. Toimitamme kotiovelle myös valmiiksi tilatut noutoruuat paikallisista pizzerioista ja ravintoloista.

Näin teet ruokatilauksen alueellasi:

  1. Tilaa taksi paikallisesta Otaxin tilausnumerosta. Kerro, että kyseessä on kaupassakäynti tai tilatun ruuan noutaminen.
  2. Suosittelemme tilaamaan kauppakassin valmiiksi, jotta käteisen käyttö olisi mahdollisimman vähäistä. Useissa kaupoissa on valmiita kauppakassipalveluita ja maksu otetaan vastaan tilausta tehdessä, pankkitunnuksilla.
  3. Kuljettaja noutaa sinulta kauppalistan ja rahaa ostoksia varten. Käteisen sijaan, kuljettaja voi ottaa vastaan myös lähikaupan asiakasnumeron tai kaupan lahjakortin.
  4. HUOM! Emme toimita tupakkatuotteita, alkoholia tai reseptilääkkeitä.
  5. Tilaajan puhelinnumero on hyvä olla kuljettajalla tiedossa, mikäli jotain tuotetta ei ole kaupassa saatavilla.
  6. Kuljettaja tuo ostokset kuitin ja vaihtorahojen kera.
  7. Kyydin veloitus maksetaan kuljettajalle ruokakassin tuonnin yhteydessä. Taksikuitista näkyy sekä ajettu kauppamatka kilometreinä, että kaupassa käytetty aika.