Tavarankuljetukset

Voi tilata tavarakuljetukset Otaxin kautta, helposti ja varmasti. Hoidamme pakettikuljetuksesi perille nopeasti. Tilauksen voit tehdä normaalisti soittamalla paikalliseen Otaxin kyydinvälitykseen.

Annathan tilauksen yhteydessä tarkan nouto- ja toimitusosoitteen, sekä kuljetettavan paketin koon. Kuljetamme kirjeitä, pienpaketteja, passeja sekä esimerkiksi unohtuneita avaimia, luotettavasti perille. Varmistathan, että vastaanottaja on tietoinen tulevasta paketista ja paikalla tätä toimittaessamme. Tilauksessa on hyvä olla yhteyshenkilön puhelinnumero.

Koko Otaxin alue palvelee myös kauppaostoksissa. Kuusamon, Taivalkosken, Pudasjärven ja Pohjanmaan alueella kustannukset muodostuvat verottomasta kuluttajataksasta, johon lisätään tavarakuljetuksen alv 24%. Kauttamme voit tilata kuljettajan suorittamaan koko kauppa- tai apteekkireissun puolestasi. Mikäli olet tilannut kauppakassin etukäteen, voimme noutaa tämän noutopisteeltä ja tuoda perille. Toimitamme kotiovelle myös valmiiksi tilatut noutoruuat paikallisista pizzerioista ja ravintoloista.

Oulun alueella olemme lanseeranneet kiinteähintaisen kauppakassipalvelun, jotta koronavirustartuntoja voitaisiin ehkäistä ja palvella riskiryhmien lisäksi paikallisia ravintoloita sekä muita noutoruokapalveluja kaipaavia.

Kauppakassihinnoittelu OTAXI Oulu:

 • Palvelun hinta 0-5 km kaupasta 10,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus *
 • Palvelun hinta 5-10 km kaupasta 15,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus *
 • Palvelun hinta 10-15 km kaupasta 20,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus *

Asiointiveloitus veloitetaan kaupassa käytetystä ajasta. Näin esimerkiksi kauppareissu, johon kuluu aikaa 30 minuuttia, maksaa maksimissaan 5km matkalla 22,50€ (sis. alv). Minimi asiointiveloitus on 30min.

*Arkisin klo 6-19, la ja aattoina 6-16. Muina aikoina toimitukseen lisätään 3,50€ (0-5km 13,50€, 5-10km 18,50€, 10-15km 23,50€)

Näin teet tilauksen Oulun alueella:

 1. Tilaa taksi numerosta 0600 30081. Kerro ensimmäiseksi, että kyseessä on kaupassakäynti tai tilatun ruuan noutaminen.
 2. Suosittelemme tilaamaan kauppakassin valmiiksi, jotta käteisen käyttö olisi mahdollisimman vähäistä. Useissa kaupoissa on valmiita kauppakassipalveluita ja maksu otetaan vastaan tilausta tehdessä, pankkitunnuksilla.
 3. Kuljettaja noutaa sinulta kauppalistan ja rahaa ostoksia varten. Käteisen sijaan, kuljettaja voi ottaa vastaan myös lähikaupan asiakasnumeron tai kaupan lahjakortin.
 4. HUOM! Emme toimita tupakkatuotteita, alkoholia tai reseptilääkkeitä.
 5. Tilaajan puhelinnumero on hyvä olla kuljettajalla tiedossa, mikäli jotain tuotetta ei ole kaupassa saatavilla.
 6. Kuljettaja tuo ostokset kuitin ja vaihtorahojen kera.
 7. Kyydin veloitus maksetaan kuljettajalle ruokakassin tuonnin yhteydessä. Taksikuitista näkyy sekä ajettu kauppamatka kilometreinä, että kaupassa käytetty aika.
 8. Mikäli kauppakassi on kaupassa valmiiksi noudettavana, ainoastaan toimitusmaksu (0-5km 10€/toimitus, 5-10km 15€/toimitus, 10-15km 20€/toimitus) veloitetaan. Sama veloitus on käytössä pizzerioista ja ravintoloista noudettaessa.

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min)