Töihin Otaxille?

Otaxin ammattilaiseksi

OTAXI toivottaa uudet yrittäjät tervetulleiksi kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Uusilta yrittäjiltä vaaditaan tarvittava yrittäjäkoulutus ammattimaiseen taksitoimintaan. Yrittäjien, jotka eivät aiemmin (ennen 1.3.2020) ole toimineet Otaxin yrittäjinä, tulee käydä virallinen Otaxin yrittäjäkoulutus. Yrittäjäkoulutusta järjestää Otaxin yhteistyökumppanina Epic Autokoulu Oulu. Yrittäjältä vaaditaan hyvä ja sujuva suomenkielentaito. Yleinen kielitutkintovaatimus on suomenkielessä keskitaso, YKI-tutkintona arvosana 4 tai parempi. Yrittäjän ei tarvitse osallistua kielitaidon arviointiin, mikäli hänellä on suomenkielisen tutkinnon (ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon, ammattikorkeakoulun tai yliopiston) tutkintotodistus. Mikäli yrittäjä tulee toimimaan itse taksinkuljettajana, edellytetään yrittältä myös virallinen Otaxin kuljettajakoulutus. Molempiin koulutuksiin voit ilmoittautua alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUDU

Mikäli harkitset Otaxi -kiintiöpaikan tai liiketoiminnan ostamista nykyiseltä Otaxin toimijalta, olethan ensin yhteydessä paikalliseen Otaxin toimistoon lisätietoja ja ohjeistuksia varten.

Otaxi Oulun välitysalueelle tulevan auton päästöluokitus tulee olla vähintään Euro 6. Kalustovaatimuksella yhtiö haluaa tarjota ympäristöystävällistä taksipalvelua ja pyrkii takaamaan asiakkaalle kaluston puolesta matkustamisen mukavuutta, laatua sekä hyvää palvelua.

Välityspalvelun avausmaksu on jokaiselle uudelle Otaxi Oulun välityksessä olevalle autolle 8500€. Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset OTAXI -yrittäjyydestä voi toimittaa 1.3.2020 alkaen Otaxin toimistolle Konetie 33, 90620 Oulu osoitteeseen tai sähköpostitse
Hakemuksesta tulee selvitä yrittäjäksi haluavan yhteystiedot, taksiliikenneluvan numero, alaan liittyvät koulutukset ja kokemus, lyhyet perustelut asiakaspalveluammattiin ryhtymisestä sekä automalli, jota haetaan Otaxin välitykseen.

Kuru-Taksin ja Pohjanmaan Taksin alueen OTAXI -yrittäjyydestä voit olla yhteyksissä paikallisyritykseen.
Kuru-Taksia koskevissa asioissa tiedustelut osoitteeseen

Otaxin kuljettajaksi

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI -tiimiä!

Epic Academyn OTAXI -kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa.
Olet varmasti huomannut uudistetun ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille.

OTAXI -kuljettajakurssit

Hinta: 450€ sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen, Kela-koulutuksen, OTAXI -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestetään Otaxin vaatima paikallistuntemus- ja laatukoe (sisältyy hintaan). ILMOITTAUDU tästä.

Yleinen kielitutkintovaatimus on suomenkielessä keskitaso, YKI-tutkintona arvosana 4 tai parempi. Kuljettajan ei tarvitse osallistua kielitaidon arviointiin, mikäli hänellä on suomenkielisen tutkinnon (ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon, ammattikorkeakoulun tai yliopiston) tutkintotodistus.

Uusilla OTAXI -kuljettajilla tulee olla joko vähintään vuoden työkokemus alalta ennen 1.6.2018 lakimuutosta tai taksinkuljettajan peruskoulutus suoritettuna . Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta OTAXI -laatulupaukseen ja palveluun liittyvä brändikoulutus on kaikille OTAXI -autoissa ajaville välttämätön. Perustason suomenkielentaito vaaditaan. Lisäksi Kela-koulutus vaaditaan jokaiselta Kela-kuljetuksia suorittavalta kuljettajalta. Lisätietoja saat lähimmästä Otaxi -toimistosta tai koulutuksen järjestäjältä.

EPIC ACADEMY OY
Janne Huttunen

050 – 568 0884

Yhtenä OTAXIn brändin laatutekijöistä panostamme laadukkaaseen vaatetukseen, joka on sekä asiakkaan, että kuljettajan hyvinvoinnin etu. Pitääksemme korkeaa laatua yllä, Otaxi on tehnyt yhteistyösopimuksen kotimaisen Loiheen kanssa. LOIHE tarjoaa korkeatasoisia, laadukkaita, kotimaisia sekä osaltaan myös ekologisia yritysvaatetus- ja liikelahjatuotteita. Loiheesta voit lukea lisää täältä.

Loihe sijaitsee Oulussa ja on auki Otaxilaisille aina keskiviikkoisin kello 8-16:00. Loihe on rakentanut Otaxin brändi-vaatteille myös verkkokaupan, josta autoilija voi itselleen ja kuljettajilleen halutessaan tilata vaatteet valmiiksi noudettaviksi tai kotiin tuotavaksi.

Loihe Oy, Hiltusentie 20 A 4, 90620 Oulu. Aluepäällikkö ja OTAXI -vastaava puh. 044 777 4106.