Lue
lisää
Oulu
1,59 €/puh + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Töihin Otaxille?

Otaxin ammattilaiseksi

OTAXI toivottaa uudet yrittäjät tervetulleiksi kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Uusien yrittäjien tulee käydä virallinen, 1.5.2021 voimaan tulleen lainmuutoksen mukainen taksiliikenteen yrittäjäkoulutus. Yrittäjäkoulutusta järjestää Otaxin yhteistyökumppanina Epic Autokoulu Oulu. Yrittäjältä vaaditaan hyvä ja sujuva suomenkielentaito. Yleinen kielitutkintovaatimus on suomenkielessä keskitaso, YKI-tutkintona arvosana 4 tai parempi. Yrittäjän ei tarvitse osallistua kielitaidon arviointiin, mikäli hänellä on suomenkielisen tutkinnon (ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon, ammattikorkeakoulun tai yliopiston) tutkintotodistus. Uudelta yrittäjältä vaaditaan 1.6.2021 alkaen myös virallinen Otaxin kuljettajakoulutus. Molempiin koulutuksiin voit ilmoittautua alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUDU

Mikäli harkitset Otaxi -kiintiöpaikan tai liiketoiminnan ostamista nykyiseltä Otaxin toimijalta, olethan ensin yhteydessä paikalliseen Otaxin toimistoon lisätietoja ja ohjeistuksia varten.

Otaxi Oulun välitysalueelle tulevan auton päästöluokitus tulee olla vähintään Euro 6. Kalustovaatimuksella yhtiö haluaa tarjota ympäristöystävällistä taksipalvelua ja pyrkii takaamaan asiakkaalle kaluston puolesta matkustamisen mukavuutta, laatua sekä hyvää palvelua.

Välityspalvelun avausmaksu on jokaiselle uudelle Otaxi Oulun välityksessä olevalle autolle 8500€. Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset OTAXI -yrittäjyydestä voi toimittaa Otaxin toimistolle Konetie 33, 90620 Oulu osoitteeseen tai sähköpostitse
Hakemuksesta tulee selvitä yrittäjäksi haluavan yhteystiedot, taksiliikenneluvan numero, alaan mahdollisesti liittyvät koulutukset ja kokemus, lyhyet perustelut asiakaspalveluammattiin ryhtymisestä sekä automalli, jota haetaan Otaxin välitykseen.

Kuru-Taksin ja Pohjanmaan Taksin alueen OTAXI -yrittäjyydestä voit olla yhteyksissä paikallisyritykseen.
Kuru-Taksia koskevissa asioissa lue lisää täältä. Tiedustelut osoitteeseen

Otaxin kuljettajaksi

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI -tiimiä!

Olet varmasti huomannut tunnistettavan ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille. Epic Academyn OTAXI -kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa. Koulutus on uuden taksilain määräyksen mukainen.

Lokakuussa 14.-16.pv kuljettajakurssi Kuusamossa, lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä. 

OTAXI -kuljettajakurssit

Hinta: 445€ (+ alv 24%) sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen, käytännön harjoitteet (myös esteettömät asiakkaat ja apuvälineet; virallinen erityisryhmien kuljettajakoulutus), Kela-koulutuksen, OTAXI -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestetään Otaxin vaatima paikallistuntemus- ja laatukoe (sisältyy hintaan). Kurssin kesto on 21h.

ILMOITTAUDU

Yleinen kielitutkintovaatimus on suomenkielessä keskitaso, YKI-tutkintona arvosana 4 tai parempi. Kuljettajan ei tarvitse osallistua kielitaidon arviointiin, mikäli hänellä on suomenkielisen tutkinnon (ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon, ammattikorkeakoulun tai yliopiston) tutkintotodistus.

Uusilla OTAXI -kuljettajilla tulee olla joko vähintään vuoden työkokemus alalta ennen 1.6.2018 lakimuutosta tai taksinkuljettajan peruskoulutus suoritettuna . Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta OTAXI -laatulupaukseen ja palveluun liittyvä brändikoulutus on kaikille OTAXI -autoissa ajaville välttämätön. Perustason suomenkielentaito vaaditaan. Lisäksi Kela-koulutus vaaditaan jokaiselta Kela-kuljetuksia suorittavalta kuljettajalta. Lisätietoja saat lähimmästä Otaxi -toimistosta tai koulutuksen järjestäjältä.

EPIC ACADEMY OY
Janne Huttunen

050 – 568 0884

Yhtenä OTAXIn brändin laatutekijöistä panostamme laadukkaaseen vaatetukseen, joka on sekä asiakkaan, että kuljettajan hyvinvoinnin etu. Pitääksemme korkeaa laatua yllä, Otaxi on tehnyt yhteistyösopimuksen Temrexin kanssa. Temrex tarjoaa korkeatasoisia, laadukkaita työvaatteita autoilijoillemme ja kuljettajillemme, sekä ammattitaitoista palvelua. Temrexistä voit lukea lisää täältä.

Temrex palvelee Otaxilaisia kahdella eri myymäläpisteellä. Temrex Ruskoon on keskitetty laajin valikoima Otaxin brändivaatetusta.

Temrex Rusko, os. Graniittitie 5. Myymälä avoinna ma–pe 7–18:00.

Temrex Raahe, os. Pajuniityntie 27 B. Myymälä avoinna ma–pe 8–16:00.