Lue
lisää
Oulu
1,59 € + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm

Lentokenttäkyydit ja -palvelut

OTAXI palvelee matkustaessasi Oulun sekä Kuusamon lentokentälle ja lentokentältä. Paikallisen Otaxin puhelinnumeron näet ylhäältä. Tilaa taksi lentokentälle menoa varten suoratilauksena tai ennakkona. Lentokentälle menoa varten suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa. Tutustu myös oman lentoyhtiösi sekä Finavian ohjeisiin kentälle saapumisesta.

Suoratilauksen sekä ennakkotilauksen voit tehdä puhelimitse tai OTAXI Oulu mobiilisovelluksen kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta käytössäsi, voit ladata sen tästä. Mikäli tarvitset kyydin lentokentältä eteenpäin ja olet tehnyt meille ennakkotilauksen, kuljettaja seuraa saapuvaa lentoasi lentonumeron avulla.

Matkustaessasi Oulun ydinkeskustasta lentokentälle tai lentokentältä ydinkeskustaan, voit halutessasi valita kyydin kiinteään hintaan seuraavasti:

  • Kiinteä hinta 1-4 hengelle on 36,00 €
  • Kiinteä hinta 5-8 hengelle on 40,00 €.

Kiinteä hinta kattaa ydinkeskustan Puistokadulta Heikinkadulle, sekä Oulun torilta rautatielle. Kiinteisiin hintoihin lisätään tarvittaessa Meet & Greet palvelu. Meet & Greet palvelussa taksi tilataan Oulun lentoasemalle ja asiakasta ollaan sovittuun aikaan vastassa, nimikyltin kanssa. Meet & Greet palvelu lentokentän taksitilauksissa on 8,00 €.

Kuusamon lentokenttäkyydeistä peritään ennakkotilausmaksu 7,10€, joka sisältää lentokentältä noudettaessa Meet & Greet -palvelun.

Lentokenttäkyydeissä palvelee myös OTAXI VIP. Premium-tason palvelun voit tilata VIP-numerosta 0600 30083. OTAXI VIP kyydeissä taksikyltti otetaan kyydin ajaksi katolta pois ja kuljettaja palvelee musta puku päällä. Mustat premium-automme ovat aina viimeisen päälle siistejä ja sisältävät tabletin, WiFi-yhteyden sekä vesipullon.

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min)