Lue
lisää
Oulu
1,59 €/puh + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Taksin tilaus Oulu

OTAXI on Oulun perinteisin taksi. OTAXI tuottaa taksintilauspalvelut sekä viralliset kelakyydit Oulun alueelle. Voit tilata Otaxin paikallisen taksin soittamalla

Puh. 0600-30081

Taksinvälityskeskuksemme palvelee vuoden jokaisena päivänä, 24/7. Kerrothan tilausta tehdessäsi, mikäli sinulla on erityistarpeita, matkustat lemmikin tai turvaistuinta tarvitsevan lapsen kanssa, tai mikäli haluat esteettömän tai ympäristöystävällisemmän taksin. Kyytiin tulevien henkilöiden määrä sekä tarkka nouto-osoite on meille tärkeää, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Taksini-sovelluksella saat tilattua taksin kännykällä – nopeasti ja vaivattomasti. Mobiilisovellus on kotimainen, valtakunnallinen ja ilmainen. Mobiilisovellus mahdollistaa taksintilauksen heti-tilauksena tai ennakkotilauksena, mikäli haluat varmistaa esimerkiksi taksin saatavuuden lentokentälle palatessa tai aamulla junaan kiirehtiessä. Taksini tunnistaa sijaintisi, ja lähettää lähimmän vapaan kuljettajan luoksesi, minkä jälkeen voit seurata kyytisi saapumista kartalla.

Jos sinulla on Applen puhelin, lataa Taksini kännykkääsi App Storesta.

Jos käytät android-puhelinta, lataa Taksini  Google Play -kaupasta.

Mikäli haluat tarjouksen useammasta taksimatkasta tai säännöllisistä taksipalveluista, olethan yhteyksissä toimistoomme tai laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Suoria sähköpostitilauksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan. (Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min).

Hinnasto