Taksin tilaus Oulu

OTAXI on Oulun perinteisin taksi. OTAXI tuottaa taksintilauspalvelut sekä viralliset kelakyydit Oulun alueelle. Voit tilata Otaxin paikallisen taksin soittamalla

Puh. 0600-30081

Taksinvälityskeskuksemme palvelee vuoden jokaisena päivänä, 24/7. Kerrothan tilausta tehdessäsi, mikäli sinulla on erityistarpeita, matkustat lemmikin tai turvaistuinta tarvitsevan lapsen kanssa, tai mikäli haluat esteettömän tai ympäristöystävällisemmän taksin. Kyytiin tulevien henkilöiden määrä sekä tarkka nouto-osoite on meille tärkeää, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Mikäli toivot kuljettajan käyttävän maskia ja tarjoavan kasvomaskin matkustajille, tämä onnistuu tilaamalla taksi ennakkoon kyydinvälityksestämme (puh. 0600 30081). Maskin saat tällöin käyttöösi kustannuksetta.

OTAXI OULU sovelluksella saat tilattua taksin kännykällä – nopeasti ja vaivattomasti. Mobiilisovellus on ilmainen. OTAXI OULU sovellus mahdollistaa taksintilauksen heti-tilauksena tai ennakkotilauksena, mikäli haluat varmistaa esimerkiksi taksin saatavuuden lentokentälle palatessa tai aamulla junaan kiirehtiessä. OTAXI APP tunnistaa sijantisi ja lähettää lähimmän vapaan kuljettajan luoksesi, minkä jälkeen voit seurata kyytisi saapumista kartalla.

Jos sinulla on Applen puhelin, lataa OTAXI APP kännykkääsi App Storesta.

Jos käytät android-puhelinta, lataa OTAXI APP  Google Play -kaupasta.

Mikäli haluat tarjouksen useammasta taksimatkasta tai säännöllisistä taksipalveluista, olethan yhteyksissä toimistoomme tai laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Suoria sähköpostitilauksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan. (Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min).

Hinnasto