Taksini – Taksi puhelimessasi

Taksipalvelut entistä helpommin, joustavammin ja nopeammin.

Taksini-mobiilisovellus on maksuton ja nopea tapa tilata Otaxin auto koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Taksini tekee taksipalvelun käyttämisestä entistäkin monipuolisempaa. Taksini toimii laajasti myös Suomessa! Voit tarkistaa sovelluksen toimivuuden Otaxin välitysalueen ulkopuolella täältä.

Taksini-sovelluksella tilaat taksin nopeasti, ilman jonotusta. Näet taksin arvioidun saapumisajan, kun sinua noutamaan tuleva auto on kyydin kuitannut. Saat myös ilmoituksen puhelimeesi, kun taksisi lähestyy toivomaasi noutopaikkaa.

Voit tilata taksin vaivattomasti myös ennakkoon. Tekemällä ennakkotilauksen varmistat, että sinulla on matkalle lähdettäessä yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Voit maksaa matkan normaalisti autossa kuljettajalle, tai etukäteen suoraan sovelluksella. Mobiilimaksamisesta saat kuitin taksimatkasta kyydin jälkeen suoraan sähköpostiisi. Sovellukseen voit tallentaa useamman luottokortin, jolloin voit käyttää sovellusta niin työ- kuin vapaa-ajalla. Voit maksaa kyydin jo etukäteen, mikäli valitset kiinteän hinnan.

Voit maksaa kyydin kuljettajalle kyydin jälkeen myös perinteisellä tavalla, enimmäistaksahinnaston mukaisesti.

Omassa profiilissa näet tilaushistorian ja kuitit, pystyt tarkastelemaan tulevia matkoja ja voit tallentaa tärkeimmät osoitteesi valmiiksi.
Sovelluksesta ja sen käyttöominaisuuksista voit kysellä ja antaa palautetta myös täällä.

Tervetuloa kyytiin!

1. Jos sinulla on Applen puhelin, lataa Taksini kännykkääsi App Storesta.

Jos käytät android-puhelinta, lataa Taksini  Google Play -kaupasta.

2. Sovelluksen avausnäkymä.

3. Sovelluksesta näet tekemäsi ennakkotilauksen sekä tilaushistorian. Voit tallentaa säännöllisiä nouto-osoitteita tulevia tarpeita varten. Voit myös tallentaa sovelluksen taakse luottokorttitiedot, mikäli haluat maksaa matkoja mobiilisti.

4. Sovellus tunnistaa sijaintisi. Sijaintipistettä voit liikuttaa kartalla vapaasti tai syöttää haluamasi nouto-osoitteen.

5. Tilaa taksi. Kohdeosoitteen syöttämällä saat voit tarkistaa matkalle lasketun kiinteän hinnan. Tilauksen jälkeen voit seurata taksisi saapumista ja saat ilmoituksen, kun taksisi on saapunut.

6. Voit maksaa sovelluksella etukäteen kiinteän hinnan mukaan tai perinteisesti kuljettajalle matkan jälkeen. Mobiilimaksuista saat kuitin sähköpostiisi.

Taksinilla tilatessasi voit valita haluamasi autotyypin, tarkentaa kuljettajalle nouto-osoitetta viestillä tai tehdä tilauksen myöhemmälle ajankohdalle.