Hyviä uutisia Ouluun matkustaville!

Oulun lentoaseman taksijärjestelyihin tulee muutoksia 1.1.2024 alkaen.

OTAXI Oulu on tehnyt Finavian kanssa sopimuksen taksipalveluiden tarjoamisesta Oulun lentoasemalla. Palvelemme asiakkaita vuoden 2024 alusta Saapuvat -ovien läheisyydessä, taksitolpalla 2.

Kartta Oulun lentoaseman taksialueesta.

Finavian tavoitteena on parantaa taksin saatavuutta Oulun lentoasemalla, panostaa palvelun laatuun ja sujuvoittaa matkustamista Ouluun. ”Olemme sopimuksesta erittäin tyytyväisiä ja tämän ansiosta pääsemme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin Oulun lentoasemalle saavuttaessa.”, toteaa Ville-Veikko Pohjola, OTAXI Oulun toimitusjohtaja, tyytyväisenä.

Ennen tulevaa sopimuskautta palvelemme matkustajia edelleen Oulun lentoasemalle mennessä ja sieltä palatessa, normaaliin tapaan jonosta 3! Ennakkotilauksella varmistat kuljettajamme olevan sinua tai läheistäsi vastassa jo Saapuvat -aulassa.

Lisätietoja löydät myös Finavian tiedotteesta täältä.

Tervetuloa Ouluun! 💛