Lumo ja pikkujoulut säihkyvät Oulussa!

Lumo-valofestivaali valaisee jälleen Oulun!

Lumo Light Festival järjestetään tulevana viikonloppuna 17.–19.11.2023. Lumo on avoinna perjantaista sunnuntaihin kello 16–22 ja teokset levittyvät laajasti Oulun keskustan alueelle. Lumo kerää perinteisesti Oulun keskustaan kymmeniätuhansia kävijöitä, jonka lisäksi Oulussa on useita isoja pikkujoulutapahtumia.

Pikkujoulu Piknik aloittaa Oulun superviikonlopun kaupunki on nyt täynnä pikkujouluhumua! OTAXI-teltta palvelee Ouluhallilla juhlijoita koko perjantai-illan. Me varmistamme, että pääset juhlista sujuvasti ja turvallisesti niin kotiin, kuin jatkoillekin.

Lauantaina 18.11. Lauri Tähkä esiintyy loppuunmyydyllä keikalla Tullisalilla ja asiakaspalvelijamme palvelevat OTAXI-teltalla jälleen. Meille tapahtumien ja festivaalien kuljetusten sujuvuus ja turvallisuus on
kunnia-asia.

Toivomme viikonloppuna osaltamme kaikilta juhlijoilta ennakointia ja kärsivällisyyttä. Kun otamme muut kulkijat huomioon, pääsemme kaikki liikkumaan turvallisesti paikasta toiseen!

Taksikyytiä tarvitessasi – me palvelemme. 🚖

Tullisalilla järjestetään juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden! Olemme ylpeästi yhteistyökumppanina useissa isommissa tapahtumissa, ja varmistamme juhlijoiden turvallisen kotiin pääsyn.