Ansiokasta toimintaa, kiitos taksiammattilaiselle!

”Minä satuin paikalle, pakkohan tilanteeseen oli puuttua.”, kertoo Eerik Turtinen.

Mitä siis tapahtui? Oulussa oli jälleen yksi lumimyrskyinen yö, kun Turtinen oli töissä yrityksensä taksissa. Yhtäkkiä hän huomasi autotiellä kävelevän vanhuksen, ja pysähtyi tiedustelemaan miehen matkaa. Huomatessaan miehen Crocs -kengät Turtinen kehoitti miestä nousemaan kyytiin ja saadessaan selville tämän asuvat lähistöllä, ajoi hänet kotiin. Paikalla oli jo kotihoidon auto etsimässä yöllistä kävelijää ja vanhus pääsi turvallisesti kotiin lämpimään.

Myöhemmin vanhuksen tytär etsi somessa taksinkuljettajaa, joka oli hänen isänsä löytänyt ja tuonut kotiin saakka. Turtinen on hieman hämillään saamastaan näkyvyydestä ja kiitoksista. ”Nämä ovat mielestäni pieniä asioita, kun ajetaan taksinratissa silmät auki. Minulla meni 10 minuuttia viedä vanhus kotiin, ei siis ollut iso asia.”

Voi toki miettiä, mitä olisi sattunut, mikäli vanhusta ei olisi lumimyrskystä ja keskeltä autotietä otettu kyytiin ja viety kotiinsa. Tästä syystä Otaxin laadunvalvonta olikin Turtiseen välittömästi yhteyksissä ja taksiautoilija pyydettiin toimistolle palkittavaksi. Turtinen palkittiin käsintehdyllä, uniikilla ja kotimaisella OTAXI sisupuukolla.

Vasemmalla taksiammattilainen Eerik Turtinen, oikealla keltaisessa Otaxi-paidassa laadunvalvoja Harri Alasuutari.

Turtinen kiittelee saamastaan huomiosta mutta haluaa vielä muistuttaa, että pieni teko saa aikaan suurta yhteistä hyötyä. ”Autetaan toisiamme.”, hän hymyilee.

Kiitos Eerikille myös koko yhtiön puolesta tästä esimerkillisestä toiminnasta!