Otaxi-ammattilaiseksi Pohjanmaalle?

Oletko asiakaspalveluhenkinen, reipas ja haluat tulla osaksi ahkeraan taksinkuljettaja-joukkoon Pohjanmaalle? Pohjanmaan Taksi Oy järjestää kuljettajakoulutusta taksinkuljettajan ammattiin Raahessa 12.-13.3.2022. Kurssin hinta on 250€.

Taksinkuljettajana toimiminen vaatii Traficomin myöntämän ammattiajoluvan.

Lisäksi vaaditaan B-ajokortti, täytät ryhmän 2 ajoterveysvaatimukset, hyvää paikallistuntemusta, nuhteeton
tausta, joustavuutta ja joukkuehenkeä, tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Rehellisyys, ahkeruus ja positiivinen asenne ovat taksinkuljettajan perusominaisuuksia. Tarvitsemme kuljettajia päivävuoroon ja vuorotyöhön. Koulutus antaa oikeuden toimia taksinkuljettajana seuraavilla paikkakunnilla: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala,
Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.pohjanmaantaksi.fi ja www.otaxi.fi. Mikäli täytät edellä mainitut vaatimuksemme ja olet muutenkin hyvä tyyppi ota yhteyttä ja saat pelipaikan OTAXI joukkueestamme.

Ilmoittautumiset yhteystietoineen (nimi, osoite, puhelinnumero ja paikkakunta mihin haluat kuljettajaksi) 7.3.2022 mennessä sähköpostilla .

Lisätietoja antaa Kari Eilola puh: 0400 680 072.