OTAXI Oulun VIP segmenttiä vahvistettu

OTAXI Oulun VIP segmenttiin haettiin helmikuussa 2021 kahta uutta yrittäjää. Hakemuksia tuli enemmän kuin paikkoja oli, jolloin Suomen Juristit Oy suoritti helmikuun lopulla arvonnan paikkojen saajien selvittämiseksi.

Arvonnan voittaneet ovat Valkia Services Oy ja Taksipalvelu Junnonaho Oy. Molemmat yritykset ovat vahvistaneet ottavansa paikan vastaan. VIP -palvelu tulee aloittaa kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

Onnittelut VIP -paikan saaneille!

OTAXI VIP segmenttiin kuuluvat mustat premium-luokan autot nahkaverhoilulla. VIP -kuljettajalla on aina puku päällä. Autokalusto koostuu mustista sedan- sekä tila-autoista. Jokaisesta premium-autosta löytyy Wifi, tabletti ja vesipullo. Lisäpalvelut ovat mahdollisia erillistilauksesta, saatavilla mm. paikallinen, laadukas aamupalapaketti. VIP ajot tapahtuvat aina ilman taksikylttiä.

OTAXI VIP linjan kautta (puh. 0600 30083, tilaukset 60 min ennen haluttua noutoajankohtaa) teet vaivattomasti tilaukset kaikkiin henkilökohtaisiin, että yrityksen tarpeisiin! OTAXI VIP on paljon käytetty myös hääautona.

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min)