Suosi paikallista! Kotiintilaus.fi

Kotiintilaus.fi on uudenlainen verkkokauppa- ja kuljetusalusta, jossa on mukana laadukkaita Oulun alueen paikallisia yrityksiä. Pilotti on alkukevään aikana 10 paikallisella yrityksellä ja palvelua hiotaan toimimaan asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi.

Virtuaalisen ostoskeskuksen toiminto on yksinkertainen; tilaat verkkokaupasta ruoan ja kuljetuksen (voit myös itse noutaa tilauksen), ravintola / kahvila kuittaa tilauksen ja siitä lähtee tieto kuljettajille, jonka jälkeen lähin kuljettaja kuittaa ottavansa kyydin, noutaa sen ilmoitettuun aikaan ja toimittaa lämpöiset eväät sinulle kotiin tai työpaikalle. Kuljetukset hoitaa paikallisena, luotettavana toimijana Otaxi.

Tällä hetkellä verkkokaupat aukeavat ja sulkeutuvat yritysten kivijalan aukioloaikojen mukaan, mutta lähiaikoina verkkokaupoista voi tehdä myös ennakkotilauksen. Ennakkotilaus toimitetaan luonnollisesti seuraavana aukioloaikana.

Maukasta, paikallista, kotiinkuljetuksella tai noutona!

Tällä hetkellä mukana ovat seuraavat paikalliset yritykset:

Kahvila Stockholm
Kakkukahvila Mira Poppins
Kuudes Maku
Lähin Pizza (Myllyoja, Etu-Lyötty ja Kempele)
Mikan Cafe & Burger
Pannukakkutalo
Rooster
Indian Cuisine
M6 Dining

Testaa ja ihastu! Lue myös Kalevan kirjoitus aiheesta. Suositaan paikallista pienyrittäjää yhdessä, ilman välikäsiä!