Vuoden taksiasiakas ja yhteistyökumppani valittu!

Viime vuoden taksiasiakas ja Otaxin yhteistyökumppani on jälleen valittu. Oulun alueella vuoden taksiasiakas ja yhteistyökumppani valitaan vuosittain, perinne on lähtöisin yli 20 vuoden takaa.

Vuoden 2019 OTAXI yhteistyökumppaniksi valikoitui Club Teatria. OTAXI Oulu onnittelee koko Teatria Oy:n henkilöstöä! Teatria Oy on kuluneena vuonna rakentanut tiivistä yhteistyötä Otaxin telttahenkilöstön ja toimiston henkilökunnan kanssa. Asiakaspalvelua on edistetty yhdessä useissa tapahtumissa ja konserteissa. Toivomme hyvän, tiiviin yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina!

Vuoden taksiasiakkaaksi valittiin Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen yhteispäätöksellä Susanne Sulonen. Sulonen oli valinnasta silminnähden kiitollinen ja kertoikin olleensa vuosien varrella kovin tyytyväinen saamaansa palveluun. Kuljettajat muistavat usein hänen osoitteensa ulkoa ja auttavat hänet rollaattorin kanssa sisälle asti. Vuoden taksiasiakas noudettiin luonnollisesti Otaxilla palkitsemistilaisuuteen Otaxin toimistolle, jonne saapui myös Teatrian toimitusjohtaja, Mika Määttä. Teatrialle vuoden yhteistyökumppanuus tuli iloisena yllätyksenä, erityisesti haasteellisen pandemiakesän jälkeen. Määttä on usein tapahtumien aikaan itsekin käynyt Otaxi-teltan luona vaihtamassa kuulumisia ja toteamassa, kuinka antoisaa yhteistyö voi parhaimmillaan olla.

Oulun Aluetaksin hallituksen puheenjohtaja Kari Räihä ojensi molemmille paikalle saapuneille kakkukahvien jälkeen jo perinteeksi muodostuneet, käsinkaiverretut OTAXI-sisupuukot. Kiitos Teatria, kiitos Sulonen, ja onnittelut vielä kertaalleen!

Vasemmalta Kari Häkkilä ja Tero Mäntyvaara (Oulun Aluetaksi Oy hallituksesta), Mika Määttä (Club Teatria, toimitusjohtaja), Kari Räihä (Oulun Aluetaksi Oy puheenjohtaja) ja Susanne Sulonen (Vuoden Taksiasiakas 2019).