Hyvä työ huomataan

Kuljettajamme tekevät työtä, jolla on merkitystä monelle. Työn merkityksen huomaamiseksi palaute ja kiitos edesauttaa työn merkityksellisyyden tunnetta.  Palaute, niin positiivinen kuin negatiivinen on merkki siitä, että työmme on huomattu. Etenkin positiivinen palaute ja kiitos hyvästä työstä vahvistaa entisestään halua pyrkiä parempaan palveluun.

Saimme erittäin positiivisen asiakaspalautteen, koskien taksinkuljettajamme asiakaspalvelutaitoja. Kaupassa asioinut toinen asiakas oli sivusta seurannut, kuinka kuljettaja oli iäkkään asiakkaan kanssa hoitanut kauppa-asioinnin kunnioittaen, asiallisesti ja rauhassa. Mikäpä sen parempaa, kuin saada tekemästään työstä vilpitöntä, positiivista palautetta!

Myös me Otaxilla haluamme muistaa ja kiittää kuljettajiamme hyvästä ja esimerkillisestä työstä. Lahjoitimme Jonille kiitoksena esimerkillisestä asiakaspalvelutilanteesta OTAXI-sisupuukon.

OTAXI-sisupuukko symboloi kuljettajiemme ja autoilijoidemme sisukkuutta haasteellisina pandemia-aikoina. Haluamme tsempata ja kannustaa pienyrittäjiä, tukea paikallista työtä ja nostaa hyvää asiakaspalvelumeininkiä esille.

Hienoa työtä Joni, jatketaan samaan malliin!