OTAXI Oulun VIP segmenttiä täydennetään

Yksi autopaikka on haettavissa OTAXI VIP -segmentistä. Välitykseen liittyminen edellyttää brändi- sekä erillisten VIP -kuljetustoimintaa liittyvien vaatimusten täyttymistä. VIP segmentti muodostuu OTAXI Oulussa 20 mustasta ajoneuvosta, jotka on varustettu VIP -kuljetusten edellyttämällä tavalla.

Autopaikan myöntämisen edellytyksenä on OTAXI Oulun välityspalveluavausmaksun suorittaminen ja muutoin autoilijoilta edellytettävien ehtojen toteutuminen.

Mikäli hakemuksia tulee useita, järjestetään arvonta ulkopuolisen tahon toimesta. Kaikki vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa Suomen Juristien Oulun toimistoon (Kirkkokatu 21 B, 90100 Oulu) tai sähköpostiin . Merkitsethän hakemuksen otsikoksi ”OTAXI OULU VIP”. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.6.2020 klo 23:00. Tämän jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta enää vastaan.

Lisätietoja antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola puh. 050-380 0580.

OTAXI VIP – juuri Sinua varten.