OTAXI Oulu luopuu Valopilkusta

OTAXI Oulu luopuu Valopilkusta eikä 1.7.2020 jälkeen enää aja Valopilkun kautta tilattuja taksikyytejä.

Siirrymme käyttämään täysin OTAXI OULU mobiilisovellusta, jonka voit kustannuksetta ladata AppStoresta tai Google Play -kaupoista. Sovelluksen kautta tilaaminen on täysin ilmaista – myös ennakkotilaus onnistuu vaivattomasti!

OTAXI OULU sovellusta on päivitetty ja sovelluksessa on paranneltu mm. henkilömäärän valitsemista sekä karttapohjaa. Sovellus tunnistaa sijaintisi ja lähettää lähimmän vapaan kuljettajan luoksesi, jonka jälkeen voit seurata kyytisi saapumista reaaliaikaisesti kartalla. Kuljettajalle voit laittaa viestin tai tarkentavan osoitetiedon tilausta tehdessä tai sen jälkeen.

Voit maksaa taksimatkan normaalisti autossa käteisellä tai luottokortilla, tai valita maksutavaksi sovelluksen taakse syöttämäsi luottokortin. Näin voit huoletta tilata taksikyydin vaikka lapsellesi, joka turvallisesti matkustaa kyydissämme ja kuljettaja valitsee kyydin lopuksi veloituksen mobiilista.

Sovellus on vaivaton ja nopea käyttää. Lataa omasi jo tänään!

OTAXI OULU sovelluksen lisäksi kuljettajamme ajavat 02 Taksin kautta tilattuja taksikyytejä. Myös näissä tilauksen voit tehdä joko soittamalla tai mobiilisovelluksen kautta. Mobiilitilauksen teko on aina kustannuksetonta.