OTAXI-sisupuukko jälleen lahjoitettu!

OTAXI-sisupuukko lanseerattiin Otaxin autoilijoille ja kuljettajille. Haasteellisina pandemia-aikoina olemme yhtiönä halunneet palkita erinomaista toimintaa ja sisukkuutta, jota on havaittu taksiammattilaisten keskuudessa. Otaxin kuljettajat ja autoilijat ovat saaneet vinkata ja ehdottaa kollegaa, joka on pistänyt ”silmään” erityisen positiivisella tavalla.

Toinen OTAXI-sisupuukko lahjoitettiin vihjeiden perusteella Ruonalan Mikalle, joka on toiminut Otaxilla kuljettajana jo muutaman vuoden. Perusteluista mainintoina löytyi muun ohella ”ensimmäinen paikalla hädän tullessa”, sekä sisukkuuden merkkinä ”jaksaa tsempata vaikeinakin aikoina”. Onnittelut Mikalle, jatkathan samaan malliin!

Ensimmäinen OTAXI-sisupuukko lahjoitettiin Antero Hulkkoselle.

Pistetään hyvä kiertämään jatkossakin ja pidetään kollegasta huolta!