Vuoden taksiammattilainen 2018

Vuoden taksiammattilaisen etsintä alkoi marraskuussa 2018. Taksiliitolle sai ilmiantaa ja äänestää joulukuun 2018 loppuun asti taksialalla toimivaa supertähteä. Ehdokkaaksi oli mahdollista ehdottaa sekä taksiyrittäjää, taksikuljettajaa tai vaikka tilausvälitysyhtiössä työskentelevää henkilöä. Kilpailun voittamiseen kaivattiin pelkän nimen sijaan erinomaisia perusteluja ja koskettavia tarinoita kysymällä äänestäjiltä ”Oletko sinä kohdannut arjessasi todellisen asiakaspalvelun helmen, kohteliaan kanssaliikkujan ja suvereenin supliikkisankarin?”

Kilpailun voittajan on nyt valinnut raati, johon kuuluu edustajia sekä taksialalta että asiakkaiden parista. Voittajaksi nousi upeilla asiakaskommenteilla Team Angela, onneksi olkoon!! Taksiyrittäjäpariskunta Paula ja Toni Jaakola ovat otettuja lämpimistä asiakaspalautteista, voitto tuli molemmille yllätyksenä ja saadut kommentit vetivät aluksi nöyrän hiljaiseksi. Laadukas, iloinen ja luotettava taksipalvelu on tuottanut upeaa tulosta. Pariskunnan haastattelusta ja kilpailusta itsestään voi lukea Taksiliiton julkaisusta täältä.

Vielä kerran, onneksi olkoon!