Puljujärven Jessen kuulumiset ja paita-arvonta!

OTAXI sai kummipelaajansa, Puljujärven Jessen, puhelimitse kiinni Coloradosta.

Jesselle kuuluu kokonaisuudessaan erittäin hyvää, Edmonton Oilersin kaudesta on yli 50 ottelua pelattu. All-Star -tauko tuli sopivaan hetkeen, Jesse on päässyt irtaantumaan arjesta ja kerännyt valtavasti uutta virtaa tulevia koitoksia varten. Toki, vaikkei välttämättä olisi tarvinnut, nuorimies on harjoitellut ahkerasti tauon aikana.

Edmonton Oilersin joukkueessa on ollut isoja muutoksia. Valmentaja on vaihtunut kauden aikana ja vastikään myös seurajohtaja sai lähteä. Miten tämä vaikuttaa Jessen arkeen? ”Vaikka taustalla on tapahtunut paljon, tämä ei saa vaikuttaa pelaamiseen eikä joukkueeseen. Täytyy pystyä kehittämään itseään ja pelata joukkueena niin hyvin kuin mahdollista, tapahtuipa taustalla mitä hyvänsä. Ammattilaistasolla tällaiset muutokset eivät saa vaikuttaa arkeen ja pelaamiseen.” Tulevaa Edmonton Oilersin General manageria ei vielä ole julkistettu. Miten Jesse näkee loppukauden? ”Loppukaudelle toivon, että joukkueena pelaisimme entistä paremmin ja henkilökohtaisesti pääsisin joukkuetta auttamaan vielä vahvemmin. Tavoittelemme joukkueena playoffs pelejä.”, Jesse jatkaa.

Henkilökohtaiset tavoitteet Jessellä ovat tiukasti pelaamisessa. Toiveissa olisi päästä näyttämään taitonsa jokaiseen tulevaan peliin hyvällä peliajalla. Luonnollisesti pelien voittaminen on myös henkilökohtainen tavoite, samoin tyytyväisyys omaan pelaamiseen.

Jesse on pelannut Kanadassa jo useamman kauden, mikä Kanadassa oikein on parasta? ”Fanit ja jääkiekkokulttuuri. Ehdottomasti ja ylivoimaisesti. Jääkiekkokulttuuri on täällä ihan käsittämätöntä.”, Jesse kommentoi välittömästi. Jesse on haaveillut NHL:stä niin kauan kuin muistaa, NHL on aina ollut nuoren miehen unelma. Erityinen seura ei ole koskaan ollut mielessä, vaan NHL kokonaisuudessaan. Edmontonin paras pelaaja on kyllä helppo mainita, Jesse on seurannut Connor McDavidia todella tarkasti. ” Connor McDavid on yksi maailman parhaista tällä hetkellä. Päivästä päivään hän tekee pisteitä ja huippusuorituksia, monesti miettii kuinka hän voikin olla niin hyvä?”, Jesse hämmästelee. ”On todella mielenkiintoista päästä näin lähelle näkemään, miten kaveri toimii absoluuttisella maailmanhuipulla.”, hän jatkaa.

Entä Kärpät, onko Oulu jo unohtunut maailmalla reissatessa? ”Ei todellakaan!”, Jesse nauraa. ”Seuraan Kärppiä todella tarkasti, luonnollisesti kun olen joukkueessa päässyt itse pelaamaan ja edelleen Kärpissä on paljon tuttuja pelaamassa. Toivon Kärpille loistavaa loppukautta! On ollut mukava nähdä, että Kärpät ovat pärjänneet hyvin.”, Jesse kertoo. Jokisen Jussin tuloa joukkueeseen hän pitää hienona juttuna sekä Kärpille, että oululaisille. ”Jokinen on kokenut, kova NHL -äijä ja tuo varmasti esimerkillään kärsivällisyyttä joukkueen pelaamiseen. Jokinen tulee auttamaan sekä yksittäisiä pelaajia että koko joukkuetta. Jos olisin itse nyt Kärpissä ja Jokisen tyyppinen pelaaja tulisi sinne, koittaisin tarkasti seurata tämän pelaamista – ottaa mallia sekä esimerkkiä.”, Jesse tuumaa.

Palataan arkeen Kanadassa. Minkä verran Jesse käyttää taksia maailmalla liikkuessa? ”Jatkuvasti, yleensä päivittäin. Taksipalvelut Kanadassa toimivat pääasiallisesti hyvin.” Jesse vastaa. ”Tärkeintä taksipalvelun onnistumisen kannalta on selkeästi kuljettajan ammattitaito, luotettavuus, sekä suhtautuminen asiakkaaseen. Palvelukykyä on se, että taksiammattilainen tietää paikat ja kuljettaa asiakkaan järkevintä reittiä kohteeseen.”, Jesse listaa. ”Oulussa ollessa käytän OTAXI -palveluita.”

Kiitos Jesse, tähän päätämme haastattelun mielellämme!

Nyt laitamme Jessen aidon Oilers -pelipaidan 98 allekirjoituksineen arvottavaksi. Haluatko voittaa pelipaidan itsellesi, ystävällesi, lapsellesi, kollegallesi? Laita meille sähköpostia ja kommentoi samalla, kenet Jesse pitkään mietittyään kertoi olevan omasta mielestään tämän hetken paras suomalainen jääkiekkoilija. Tämä toki oli Jessellekin vaikea kysymys mutta lopulta Jesse mainitsi miehen, joka on ”yksinkertaisesti tehnyt kovaa suoritusta tähän mennessä.”

Vastausaikaa on ystävänpäivään 14.2. klo 23:00 asti, arvonta suoritetaan 15.2.2019. Tähän asti kilpailuun on mahdollista osallistua myös Facebookissa ja Instagramissa. Laita siis sähköpostia toimisto(a)otaxi.fi sekä arviosi tämän hetken parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta!  Voittoon et tarvitse oikeaa vastausta joten nyt rohkeasti arvailemaan.

Jesse ja OTAXIn toimitusjohtaja, Ville-Veikko Pohjola