Tietoa kiintiöjärjestelmän päivityksestä

OTAXI kiintiöjärjestelmän puitteissa haemme Oulun alueelle tasaisin väliajoin uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. Samalla varmistamme taksipalvelun laadun ja saatavuuden.

Vuodelle 2018 oli laskettu OTAXIn Oulun alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 328 taksiautoa. Ensimmäisessä haussa kesäkuussa 2018 oli kiintiön mukaisesti haettavissa 24 paikkaa. Tämän jälkeen on tehty kaksi lisähakua ja kaikki avoinna olleet kiintiöpaikat on täytetty. Kiintiöpaikat oli haettavissa eri paikkakunnille.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Kiintiöjärjestelmän tuottaa ja sen yhteistyössä OTAXI Oulun kanssa päivittää Suomen Juristit Oy. Kiintiöjärjestelmän päivitys tehdään 6 kuukauden välein. Objektiivista markkinadataa arvioidaan parhaillaan ja vuoden 2018 kyytien tilausmäärään liittyvää dataa kerätään kiintiöjärjestelmän päivitykseksi, joka tehdään maalis-huhtikuussa 2019.