Puljujärven Jessen kuulumisia

Tämä nuorukainen solmi vuonna 2014 kolmivuotisen SM-liigasopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Vuonna 2016 kyseinen jääkiekkopelaaja voitti sekä alle 18- että alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuden. Tänä päivänä hän pelaa NHL-joukkue Edmonton Oilersissa. Kyseessä on tietenkin Jesse Puljujärvi.

Jesse on kesän harjoitellut Oulussa ja on lähdössä kahden viikon kuluttua takaisin Kanadaan. Mikä on Jessen fiilis kesäloman loppuessa? ”Hyvä fiilis. Olen harjoitellut tiiviisti ja tunnen olevani loistokunnossa.”, Jesse kertoo. Miten Jesse sitten liittyy Otaxiin? ”Villen kanssa vähän väliä törmäillään hallilla.”, Jesse vastaa viitaten Otaxin toimitusjohtajaan.

Otaxista ja taksikulttuurista puhuttaessa on pakko tiedustella Jessen liikkumisesta. ”Oulussa pyöräilen paikasta paikkaan, tai liikun omalla autolla. Kanadassa pääsen liikkumaan helpoiten kävellen, kaikki tarvittava löytyy läheltä.”, Jesse tuumaa. Hieman lisää udellessa Jesse kertoo käyttäneensä Otaxin taxia Qstockin aikaan. Mikä sitten on Jessen tavoite tulevalle kaudelle? ”Iso rooli joukkueesta ja mahdollisuus auttaa joukkue playoffseihin.”, vastaus tulee välittömästi.

Jessen signeeraama OTAXI -kuppi sekä Puljun Bauer Supreme -maila arvotaan Facebookissa. Katso, tykkää, jaa ja tägää OTAXIn sivuilla täällä ja osallistu arvontaan!

Arvonta suoritetaan syyskuun alussa, ennen Jessen paluuta Kanadaan. Tsemppiä Jesselle viimeisten viikkojen harjoituksiin Oulussa!