Valtakunnallinen taksiyhteistyö viralliseksi!

Tänään julkistettava Taksi Partners Oy on kolmen ison kotimaisen taksiyhtiön perustama yhteistyöyritys, joista Oulun Aluetaksi Oy on yhtenä perustajana.

Kyseessä on ensimmäinen valtakunnalliselle tasolle pyrkivä taksialan toimija. Taksi Partnersin tavoitteena on tuottaa suomalaisille yrityksille yksilöllisesti räätälöidyt kuljetus- ja logistiikkapalvelut. Tämän lisäksi itse kuljetuspalveluiden tuottamisesta vastaavat tuhannet paikalliset taksiyrittäjät tulevat saamaan keskitetysti neuvoteltuja etuja ammatin harjoittamiseen, kuten vakuutuksiin ja erilaisiin hankintoihin.

Taksi Partners -yrityksen omistajia ja perustajia ovat Oulun Aluetaksin lisäksi uudenmaalainen Lähitaksi Oy ja Joensuun Taksi Oy. Neuvotteluja uusista toimijoista jatketaan syksyn edetessä. Tällä hetkellä toiminnassa on mukana jo kolmetoista taksiyhtiötä ja noin 3 200 autoa.

Uusi Taksi Partners erikoistuu räätälöityihin yrityskyyteihin valtakunnallisella kattavuudella. Lisätietoja voi lukea juuri julkaistuilta nettisivuilta: www.taksipartners.fi