Toimistosihteeriksi Otaxille?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 550 auton toimesta.

Pitkäaikaisen sihteerimme jäädessä eläkkeelle, etsimme tiimiimme Oulun toimistolle uutta toimistosihteeriä. Meillä on toimistolla tiivis, hyvähenkinen porukka ja odotamme uudelta tiimiläiseltä reipasta otetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joukkuehenkeä.

Työtehtäviisi kuuluu:
– Päivittäinen maksuliikenne
– Osto- ja myyntireskontran hoito
– Asiakaspalvelu
– Tilausvälitysjärjestelmien hallinta
– Yleiset toimistotyöt

Odotamme sinulta:
– Asiakaspalvelualttius
– Soveltuva alan koulutus ja kokemusta toimistotyöstä
– Kyky toimia kiireen ja paineen alla

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit. Lähetä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 2.9.2018 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot tehtävästä:
Palvelupäällikkö Sanna Siuruainen, puh. 040-3581617 (toimiston aukioloaikoina) sekä sähköposti sanna.siuruainen(a)otaxi.fi