Töihin OTAXI:lle

OTAXI-ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?

 

OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Otaxiin kuuluu Oulun alue, KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden OTAXIn alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutosten myötä olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa Oulun Aluetaksi Oy:n kiintiöjärjestelmästä. Kuru-Taksin ja Pohjanmaan Taksin alueen kiintiöjärjestelmistä voit olla yhteyksissä paikallisyritykseen. Tämän järjestelmän puitteissa haemme Oulun alueelle tasaisin väliajoin uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. OTAXI-tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet OTAXIn Oulun alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 328 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Ensimmäisessä haussa kesäkuussa 2018 oli kiintiön mukaisesti haettavissa 24 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat oli haettavissa eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon tulevia kiintiöpaikkoja hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sekä Otaxin paikallisen välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, OTAXI-kiintiö vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöhaut tehdään 6 kuukauden välein.
Kiintiöjärjestelmä Oulu

Kuljettajaksi OTAXI:lle

 

Driving Teamin OTAXI-kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI-takseissa.

Olet varmasti huomannut uudistetun ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille.

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI-tiimiä!

 

 

Driving Team Oy

Janne Huttunen

janne.huttunen@drivingteam.com

puh. 050 568 0884

Tulevat
OTAXI -kuljettajakurssit:

24.-26.1.2019 (Oulu)
21.-23.2.2019 (Oulu)
21.-23.3.2019 (Oulu)

Hinta: 450€ sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen (3 päivää), Kela-koulutuksen, OTAXI -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoitustuskokeita paikallistuntemuskokeen harjoittelua varten.

https://kuljettajaopetus.fi/driv
Ilmoittaudu

Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta OTAXI -laatulupaukseen ja palveluun liittyvä brändikoulutus on kaikille OTAXI -autoissa ajaville välttämätön. Lisäksi Kela-koulutus vaaditaan jokaiselta Kela-kuljetuksia suorittavilta kuljettajilta. Lisätietoja saat lähimmästä Otaxi -toimistosta.