Otaxi hinnasto, Pohjanmaa

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa olevia enimmäishintoja.

Perushinnat:
Arkisin ja la 06-18Muina aikoina
Aloitusmaksu5,90€8,90€
Kilometrimaksu (1-4 henk.)1,90€/km1,90€/km
Kilometrimaksu (5-8 henk.)2,40€/km2,40€/km

Lisämaksut:
Odotusmaksu57,00€/h
Avustamislisä17€Invataksia edellyttävästä kuljetuksesta voidaan periä 17 euron lisämaksu, joka sisältää myös vammaisasiakkaan tavanomaisen saattamisen ja avustamisen.
Paarilisä35€Paarilisä edellyttävästä kuljetuksesta voidaan periä 35 euron lisämaksu, joka sisältää myös vammaisasiakkaan tavanomaisen saattamisen ja avustamisen. Paarikuljetukset ajetaan ajomatkamaksu taksa 2 käyttäen (2,40€/ km)
Erikoistavaralisä3,00€Isokokoisista esineistä, kuten suksista, lastenvaunuista ja polkupyöristä voidaan periä 3,00 euron lisämaksu.

Palvelujen hinnat

Odotusajalta saa periä 57 euroa tunnilta. Odotustaksa voidaan periä, jos auto odottaa asiakasta tai se liikkuu poikkeuksellisen hitaasti esimerkiksi liikenneruuhkan vuoksi. Esimerkiksi 5 kilometrin matka arkipäivänä päiväsaikaan 1 – 4 matkustajan ollessa kyydissä maksaa noin 15,40 euroa, jos auto ei joudu odottamaan asiakasta tai seisomaan ruuhkan tai muun syyn takia. Esimerkiksi 5 minuutin odotus lisää matkan hintaa noin 4,80 eurolla.

Taksimatkan hintaan sisältyy henkilökuljetuksissa 10 prosentin arvonlisävero valtiolle. Tavarakuljetusten taksaa ei ole säädelty. Niiden arvonlisävero on 24 prosenttia.

Voit myös kysyä tarjousta haluamallesi reitille tai taksipalvelulle. Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille.
Annamme tarjouksen mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

    Taksialue:
    Viestin aihe:
    Nimi:
    Sähköposti:
    Viesti: