Liittymiskampanja OTAXI-yrittäjäksi lähteville!

Haaveiletko yrittäjyydestä?

Lähde OTAXI-yrittäjäksi!

Nyt avautuu loistava tilaisuus aloittaa taksiyrittäjänä paikallisen Otaxi Oulun väreissä! Liittymiskampanjan aikana avatut uudet välityspalvelusopimukset sovimme yrittäjien kanssa -50 % hintaan.

Haluamme tarjota nykyisille yrittäjillemme mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa sekä uusille yrittäjille liittyä vahvaan, hyvään joukkueeseemme. Otaxi tuottaa asiakkaille kattavasti taksipalveluja ja taksipalvelun tarve vahvistuvalla Oulun seudulla on kasvussa. Liittymiskampanja on voimassa 1.3.-31.8.2023 ajan. Normaali palvelusopimuksen hinta 8 500 € (sis. alv.) Mikäli olet uusi yrittäjä, katso yrittäjältä vaaditut koulutukset sivuiltamme.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden jaksotettuun osamaksuun siten, että ensimmäisen vuoden erä ennen palvelun avaamista on 1000 €, 2. sekä 3. vuoden maksut 1625 € per vuosi. Kuukausimaksu peritään normaalisti, kuukausimaksu koostuu maksuliikenteestä ja välityspalvelusta.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja turvallista palvelua. Lähde mukaan vahvaan tiimiimme ja OTAXI-brändiin, kuljettajamme tuottavat tavoitteellisesti uusille ja vanhoille uskollisille asiakkaillemme alueen parasta ja luotettavinta taksipalvelua.

OTAXI Oulu tuottaa taksintilauspalvelut Oulun (Oulu, Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, ja Yli-Ii), Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Tyrnävän ja Muhoksen kuntien alueelle. Taksipalveluja tuotamme kattavasti ja yrittäjille sekä autoille on tarvetta laajasti eri kuntien alueilla!

Tervetuloa mukaan OTAXI-joukkueeseen!

OTAXI tarjoaa palveluja ja kyyditystä niin business-asiakkaille, Kela-asiakkaille, koululaisille kuin esteettömyyttä kaipaaville. Me palvelemme, vauvasta vaariin, suurella sydämellä!

Liittyminen onnistuu vaivattomasti ottamalla yhteyttä Otaxi Oulun toimistoon. Toimistomme palvelee arkisin 07:30-15:00 Ruskossa osoitteessa Konetie 33. Saat toimiston henkilökunnan kiinni myös sähköpostitse ja puhelimitse 08-370 073.