Tähtäämme ympäristöystävällisyyteen entistä vahvemmin

Joko olet ollut taivaansinisen Otaxin kyydissä?

Ympäristöystävällinen Zero Emission -ajoneuvoluokka kasvaa koko ajan ja täyssähköautoja näkyy liikenteessä jatkuvasti. Kun näet sinikattoisen Otaxin taksitolpalla, tervetuloa rohkeasti testaamaan päästötöntä menoa ja luotettavaa palvelua!

Lisääntyneiden vähäpäästöisten taksiautojen määrän johdosta Otaxi Oulun alueella on myös parannettu autoilijoiden mahdollisuuksia ladata autoja samalla, kun he odottavat taksitolpan alueella seuraavaa kyytiä kaipaavaa matkustajaa. Oulun alueelta löytyy jo 12 eri latauspaikkaa, joissa kuljettaja voi samalla odottaa asiakasta. Yksi latauspaikka on jopa asennettu Otaxi Oulun omalle toimistolle Ruskoon.

Täyssähköautojen lisäksi keltakattoisista autoistamme löytyy vehreitä jalanjälkiä osoittamaan ympäristöystävällisyyttä hybridiautojen muodossa. Otaxi Green autoluokassa on myös kaasuautoja, jotka tankkaavat paikallista polttoainetta Ruskon biokaasun muodossa! 🌿

Olipa valintasi sitten keltakattoinen Otaxi, sinikattoinen Zero Emission tai mustakattoinen VIP, kaikista Otaxin autoista löytyy luotettava palvelu, paikallinen kuljettaja ja turvallinen kyyti.

Zero Emission luokkaa koostuu täyssähköautoista, ja Otaxi Greenistä löytyy lukuisia hybridiautoja.