OTAXI-yrittäjä Suorsa Taksi & Kuljetus Oy kasvaa

Otaxi Oulun yrittäjä Suorsa Taksi & Kuljetus Oy on yrityskauppojen johdosta ottanut Veljekset Roininen Oy:n liiketoiminnan vastaan.

Veljekset Roininen Oy on perinteinen, yli 60 vuotta Oulussa toiminut perheyritys. Veljekset Roininen Oy:lle on vuosien varrella täsmällisyys, luotettavuus ja pitkät asiakassuhteet olleet aina erittäin tärkeitä. Roiniset toimivat taksialalla jo kolmannessa polvessa ja Mika Roininen on veljensä Juha Roinisen tavoin ollut alalla jo yli 30 vuotta. ”Meille asiakkaat ja kokonaisvaltainen, hyvä asiakaspalvelu ovat alusta asti olleet koko toiminnan ydin.” kertoo Mika Roininen. ”Nyt olemme kuitenkin tahoillamme jatkamassa taksialalta uusia tuulia kohti, ja halusimme siirtää liiketoimintamme hyviin, luotettaviin käsiin.”, Mika Roininen jatkaa.

Veljekset Roininen Oy taksiliikennetoiminta haluttiin myydä yritykselle, jonka toiminnan on todettu pitkään olevan laadukasta ja luotettavaa. Samalla haluttiin tarjota vuosikausia Roinisilla työskenneille taksinkuljettajille vakaa työpaikka. Veljekset Roininen Oy:n taksinkuljettajista useat ovat olleet töissä yli 20 vuotta – todellisia taksiammattilaisia siis. Suorsa Taksi & Kuljetus Oy on samalla tavoin perheyritys useammassa sukupolvessa. Yrityksen ensimmäinen virallinen taksilupa on vuodelta 1927. ”Olen tyytyväinen, että olemme voineet kertoa työntekijöillemme uuden työnantajan pitävän heistä jatkossakin hyvää huolta. ”, kertoo Roinisen Mika. Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:lla on taksialalla maine toimivana perheyrityksenä, joka on kuljettajille oikeudenmukainen ja hyvä palkanmaksaja.

Yrityskauppojen ansiosta Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:n toiminta laajenee entisestään, sisältäen jatkossa 27 taksia. 16 näistä takseista on esteettömiä tilatakseja. ”Kyllähän tämä toiminnan kasvu välillä jännittääkin.”, myöntää Kimmo Suorsa. ”Eihän tuota uskalla alkaa sen kummemmin miettimään!”, huikkaa Jukka Suorsa vierestä. Molemmat ovat kuitenkin sitä mieltä, että kasvu on hyvästä ja tämä kasvu on ollut vakaata ja tuottavaa Otaxin väreissä. ”Vaikka meillä on paljon omia sopimuksia ja vakituisia taksiasiakkaita, haluamme olla Otaxin tiimissä mukana.”, kertoo Kimmo Suorsa. ”Yhdessä olemme aina vahvempia ja brändi tuo omaan laadukkaaseen toimintaamme tietynlaista vakautta ja luottamusta uusien asiakkaidenkin silmissä.”, Suorsat kertovat.

Oikealta pöydän ääressä Mika Roininen, Jukka Suorsa, Kimmo Suorsa, Kari Häkkilä ja Ville-Veikko Pohjola.

Veljekset Roininen Oy pysyy yritysnimenä Roinisten veljeksillä, kun koko taksiliikennetoiminta siirtyy Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:lle lokakuun 2022 aikana. ”Pitkäaikainen taksinkuljettajamme Eero Ahola siirtyi taksin ratista meille 1.10. Asiakkuuspäällikön toimeen.”, kertoo Kimmo Suorsa. ”Aholan lisäksi toimistolla on kaksi energistä työntekijää. Toimiston henkilökuntaan voi laskea myös Timosen Teemun, joka on pitkään toiminut meillä niin HR-tehtävissä, kuin toimitusjohtajan sijaisena ja kaikessa siinä välissä. Tällä tiimillä olemme vahvoja ottamaan uuden kasvun vastaan.”, Suorsan Kimmo jatkaa. Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:n palkkalistoilla on tällä hetkellä yli 60 työntekijää.

Otaxi Oulun toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola kuuntelee miesten tarinointia tyytyväisenä. ”On hienoa huomata, kuinka vahvana brändimme nähdään ja näin yrityksemme pääsevät kasvattamaan laadukasta toimintaansa.”, Pohjola toteaa. ”Kuten Suorsat hyvin sanoivatkin, yhdessä olemme vahvoja ja pystymme tuomaan laadukasta asiakaspalvelua entistä paremmin kaikkien asiakkaidemme ulottuville.”, Pohjola jatkaa.

Onnittelut vielä koko Otaxin puolesta Suorsille! Samoin onnea ja kaikkea hyvää Roinisille uusiin haasteisiin ja haaveisiin. Toimisto on aina auki myös entisille autoilijoillemme, tervetuloa käymään Ruskossa paikan päällä vaihtamassa kuulumisia tulevaisuudessakin.