Taksinkuljettajat paikallisia tuttuja

Kuusamon Seutu teki 27.7.2022 lehtijutun OTAXI-brändiin kuuluvasta Kuru-Taksi Oy:sta. Alla otteita Kuusamon Seudun artikkelista.

Kuru-Taksi Oy:ssa aloitti heinäkuun alussa toimistopäällikkönä kuusamolainen Päivi Lindgrén.

”Näiden parin viikon perusteella, jotka olen töissä ollut, taksiala on tuntunut todella mielenkiintoiselta. Aiempi toimistopäällikön työni mitä tein matkajärjestäjän palveluksessa oli hyvin pitkälti samantyyppistä toimistotyötä kuin tämäkin. Siirtyminen Kuru-Taksiin tuntuu siten tutulta, vaikka toimiala on aivan uusi. Kokemukseni taksialasta on monien muiden tapaan vain asiakkaana, mutta joka päivä tulee uusia juttuja, joista saa työkaluja tätä työtä varten.”, Lindgrén kertoo.

”Tuon alaa lähemmäs ihmisiä. Haluan asiakkaillemme sellaisen ajatuksen, että meidän kuljettajamme ovat kaikki tuttuja kuusamolaisia, taivalkoskelaisia ja pudasjärvisiä. Taksinkuljettajan työ on paljon muutakin kuin perjantai–lauantaiyön baarikuskaamista. Siinä on paljon muitakin ulottuvuuksia. Kun nämä ulottuvuudet selviävät ihmisille, taksinkuljettajan työ alkaa näyttäytyä entistä mielenkiintoisempana ja halutumpana.”, Lindgrén jatkaa.

Jukka Palosaari, Kuru-Taksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Lindgrénin esimies, yhtyy Lindgrénin puheisiin kertomalla, että kaikki OTAXI:n brändin alla työskentelevät yrittäjät sekä OTAXI:n ja Kuru-Taksin omistajat ovat kaikki paikallisia henkilöitä eivätkä kasvottomia ulkomaalaisia suuryrityksiä.

”Olemme kaikki kuusamolaisia, rukalaisia, taivalkoskelaisia ja pudasjärvisiä. Paikallisia yrittäjiä, jotka vain toimivat saman brändin alla, joka on sekin meidän kaikkien yhdessä omistama.”, kertoo Palosaari.

Kuluttajan näkökulmasta sekä Lindgrén että Palosaari haluavat ajatella, että kun OTAXI:n autoon astuu, tietää täsmälleen millä tasolla laatu ja hinnat ovat, minkälaisia autoja yhtiöllä on ja minkälaista palvelu on.

Koko Kuusamon Seudun julkaiseman artikkelin voit lukea tästä.