Päivi Lindgrén Kuru-Taksi Oy:n toimistopäälliköksi

Kuusamolainen Päivi Lindgrén on aloittanut Kuru-Taksi Oy:n toimistopäällikkönä 1.7.2022. Päivi on tehnyt edeltävän työuransa matkailun parissa, josta muun muassa noin 10 vuotta matkanjärjestäjä Trio Travels Oy:n palveluksessa ryhmävastaavan ja toimistopäällikön tehtävissä sekä noin 5 vuotta Kuusamon lentoasemalla maahuolintayhtiö RTG Ground Handling Oy:n palveluksessa. Matkailualan tuntemus auttaa varmasti Päiviä myös tässä uudessa työtehtävässä Kuru-Taksilla. Isojen kokonaisuuksien hallinta ja monien lankojen hyppysissä pito ovat tuttuja asioita Päiville edeltävien työtehtävien tiimoilta.

Päivi Lindgrén

Kuru-Taksi Oy:llä ei ole aikaisemmin ollut toimistopäällikköä, josta johtuen Päivin työnkuva tulee etsimään lopullista muotoaan seuraavien kuukausien aikana. Joka tapauksessa työnkuva tulee olemaan hyvin monipuolinen. Työnkuva tulee pitämään sisällään muun muassa Kuru-Taksi Oy:n hallinnolliset työt, myyntiin ja markkinointiin liittyvät toimet sekä OTAXI-brändiin ja sen kehittämiseen liittyvät työt.

– Olen todella innoissani pääsystäni osaksi Kuru-Taksi-perhettä. Pöytä on niin sanotusti puhdas, pääsen tekemään pestistä omannäköiseni ja toivon, että oma työpanokseni helpottaa myös autoilijoiden arkea, kun tietyt asiat hoidetaan keskitetysti toimistosta, yhden ihmisen kautta, Päivi sanoo.

Päivin esimiehenä toimii Kuru-Taksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Palosaari.

– On mahtavaa saada Päivi tiimiimme. Yhdessä hänen, autoilijoiden ja kuljettajien kanssa pyrimme kehittämään ja parantamaan palveluamme sekä toimintaamme entistä paremmaksi ja laadukkaammaksi, sanoo Jukka.

Päivin toimisto löytyy osoitteesta Kitkantie 110, Kuusamo Coworkingin tiloista.

Tervetuloa Otaxilaiseksi Päivi!