Vuoden yhteistyökumppani ja taksiasiakas on valittu!

Oli jälleen aika valita Otaxin Vuoden 2021 Yhteistyökumppani ja Taksiasiakas. Otaxi Oulun toiminta-alueella valitaan yhteistyökumppani ja taksiasiakas perinteisesti vuosittain ja näin on tehty jo yli 20 vuoden ajan.

Vuoden 2021 OTAXI yhteistyökumppaniksi on valittu yksimielisesti Oulun Palvelusäätiö. Onnittelut koko Oulun Palvelusäätiön henkilöstölle! Oulun Palvelusäätiön kanssa on tehty hyvää ja palvelua rakentavaa yhteistyötä näytteiden ja postien viikoittaisessa kuljettamisessa. Näiden palveluiden ja tavarankuljetusten tarve näyttää vain kasvavan tulevaisuudessa. Toivommekin hyvän yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina! Vuoden taksiasiakkaaksi valittiin Ilari Karhunen, joka ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta OTAXI-pysti toimitetaan hänelle henkilökohtaisesti. Onnittelut molemmille vielä kerran!

Palkitsemistilaisuuteen ja kakkukahveille Otaxin toimistolle saapuivat Oulun Palvelusäätiöltä toiminnanjohtaja Tiina Korhonen, sekä palvelujohtaja Pirihanni Valkiala-Koskenkangas. Yhteistyö syntyi, kun säännöllisille kuljetuksille nähtiin jatkuva tarve. ”Tiedossa oli, että taksit voivat tämäntyyppisiä kuljetuksia hoitaa ja kun palveluita täytyi ulkoistaa, tiesimme, että Otaxin taksit olisivat meille hyvä, paikallinen ja luotettava vaihtoehto näiden kuljetusten hoitamiseen.” Korhonen ja Valkiala-Koskenkangas toteavat.

Luotettavuus ja kuljetuspalvelun notkeus ja nopeus nousivat keskusteluissa usein esille sekä se, että Oulun Palvelusäätiön kuljetuksissa halutaan nimenomaan käyttää paikallisia toimijoita. ”Haluamme käyttää ja tukea paikallisia toimijoita kaikessa toiminnassamme, jolloin myös verorahat luonnollisesti jäävät tälle alueelle.”, toteaa Valkiala-Koskenkangas.

Oulun Aluetaksin hallituksen puheenjohtaja Kari Häkkilä luovutti Oulun Palvelusäätiölle OTAXI Vuoden Yhteistyökumppanin pystin. ”Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen yhteistyöstämme, Oulun Palvelusäätiö on ollut meille todella luonnollinen ja hyvä yhteistyökumppani. Yhteistyömme on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toimintaa on päästy kehittämään ja hiomaan yhdessä entistä sujuvammaksi.”, kiittelee Häkkilä. ”Tästä on hyvä jatkaa tätä vuotta eteenpäin!”, Häkkilä hymyilee.