Koneet käyntiin! -tapahtuma onnistunut

OSAOn Koneet käyntiin! -tapahtuma Kempeleessä keräsi 19.11. yhteen työelämän edustajia ja opiskelijoita. Neljättä kertaa järjestettävällä tapahtumalla OSAO tahtoi osaltaan vastata esimerkiksi logistiikan alan työvoimapulaan.

Rekrytointitapahtumassa omaa esittelypistettä oli pitämässä yli 20 eri yritystä ja tahoa, suurin osa logistiikka-alalta. Opiskelijat saivat rauhassa kahden tunnin ajan kiertää tapahtumassa ja etsiä työpaikkoja tai hakea työpaikoille oppimaan. Yrityksen taas esittelivät pisteillään toimintaansa kiinnostuneille, ja rekrytointipuheita käytiin usealla taholla.

Otaxi oli paikalla kertomassa taksinkuljettajiensa työstä välityksessään olevien taksiyrittäjien edustajana. Otaxi Oulun välityksessä on yli 200 taksiyrittäjää, joilla miltei jokaisella on yksi tai useampi kuljettaja sen lisäksi, että yrittäjä itse ajaa taksiautoa. Paikalla oli myös Otaxin suurin välityksessä oleva yrittäjä Suorsa Taksi Oy, jonka palkkalistoilla on useampi kymmenen kuljettajaa.

Otaxia edustamassa vasemmalta Kari Häkkilä, Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä Petri Pernu, Otaxin taksiasemavastaava.

”Opiskelijat olivat kiinnostuneita Otaxin toiminnasta ja taksinkuljettajan työstä ja kävivät aktiivisesti juttelemassa sekä kyselemässä mahdollisuuksista taksialalla. Myös tapahtumassa ollut arvontamme ja sen mukana ollut palautelomake saivat positiivisen vastaanoton.”, kertoo Häkkilän Kari tyytyväisenä.

Tapahtuma oli onnistunut ja haluammekin kiittää kaikkia esittelypisteellämme käyneitä! Lisätietoja Otaxin kuljettajaksi ryhtymisestä löydät sivuiltamme, ja toimistomme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Tervetuloa edustamaan OTAXI-väriä!

OTAXI värit ulottuvat pitkälle Pohjanmaata ja Kuusamoa.

Lisätietoja Koneet käyntiin! -tapahtumasta myös OSAOn sivuilta täältä.