Kela-matkojen uudet palveluntuottajat on valittu

Kela tarjouskilpailun hankintapäätös on tehty. Kela tarjouskilpailun määräaika päättyi 5.8.2021 ja hankintapäätökset julkaistiin 15.9.2021.  Kelan korvaamia taksimatkoja alkaa 1.1.2022 alkaen järjestää yhteensä 14 palveluntuottajaa 17:llä eri kilpailutusalueella. Jokainen maakunta muodostaa erillisen kilpailutusalueen. Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnat muodostavat yhden kilpailutusalueen.

Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan palveluntuottajana tulee 1.1.2022 toimimaan Pohjois-Suomen Taksi Oy ja Tampereen Aluetaksi Oy. Näin jatkossakin Kela-asiakkaat saavat Otaxin luotettavaa ja turvallista palvelua, Pohjois-Suomen Taksi Oy:n palvelun alueella tuottaa OtaxiKelataksi. Kahden palveluntuottajan mallissa asiakas voi tehdä tilauksen soittamalla kumpaan tilausnumeroon/ taksikeskukseen asiakas haluaa.

Pohjanmaan Taksi Oy:n taksikeskus jatkaa nykyiseen tapaan tilausten välittäjänä Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella myös sopimuskaudella 2022–2024.