Vuoden Taksiasiakas ja Yhteistyökumppani

Viime vuoden, vuoden 2020 OTAXI Yhteistyökumppani ja Vuoden Taksiasiakas on valittu ja palkittu. 🌺

Lämpimät onnittelut Merja Kanniainen sekä Shell Haapalehto!

Kanniainen käyttää Otaxin palveluita työmatkoillaan viikoittain, ja hän on positiivisella iloisella persoonallaan tuttu lukuisille Otaxin kuljettajille. Shell Haapalehto on vuosia ollut hyvä yhteistyökumppani Otaxille ja apua annetaan puolin ja toisin sitä tarvittaessa. Shell Haapalehto palvelee vuorokauden ympäri, ja Otaxin kuljettajille laadukas asema on hyvän matkan päässä kahvin ja pienen purtavan hakuun sekä autonpesulla käyntiin.

Kuvassa vasemmalta Kari Häkkilä, Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Tapani Oikarinen Shell Haapalehdosta, Kari Räihä Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen jäsen ja Ville-Veikko Pohjola, Oulun Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja.
Merja Kanniainen, Vuoden 2020 OTAXI Taksiasiakas.

Oli ilo ja kunnia Otaxin puolesta ojentaa ansaitut palkinnot! 🚖💛