OTAXI tapahtumissa mukana

Kesälläkin olemme monessa mukana!

Pandemiatilanteen hieman helpottaessa, festivaaleja ja muita tapahtumia on jälleen pystytty järjestämään ympäri Suomen. Mikäli tapahtumajärjestäjä toivoo, että tapahtumiin saapuva juhlija pääsee vaivattomasti paikalle ja tapahtuman jälkeen juhlijoille on järjestetty mahdollisimman sujuva paluukyytimahdollisuus, voi tapahtumajärjestäjä olla yhteydessä Otaxin toimistolle.

Mikäli Otaxin tapahtumatolppa ja teltta on tapahtumassa mukana, mukana on myös asiakaspalvelu ja varmuus taksipalvelun toimivuudesta. Teltalla henkilökuntamme tilaa tarvittaessa paikalle lisää Otaxin takseja, auttaa asiakkaita taksiin, varmistaa taksijonon sujuvasta ja joustavasta kulusta, vastailee kysymyksiin ja vaihtaa kuulumisia ohikulkijoiden ja taksiasiakkaiden kanssa. Ja luonnollisesti teltalta saa napata mukaansa myös Otaxin karkkeja, joilla jaksaa tapahtumassa juhlia tai matkustaa taksikyydissä kotiin saakka!

Tulevana viikonloppuna 6.-8.8.2021 järjestetään Varjo-festivivaali, ja Otaxin tolppa sijaitsee Raatintiellä, festivaalin sisäänpääsyporttien vieressä! Toivotamme sinut tervetulleeksi teltalle, koska tahansa, ja juttelemaan asiakaspalvelijoidemme kanssa. Ja mikäli tarvitset kyydin eteenpäin, teltalta saat taksin vaivattomasti!

Ihanaa, aurinkoista elokuuta kaikille! 💛