Taksini on täällä!

Taksini toimii Suomessa jo laajasti, ja nyt myös OTAXI Oulun alueella! Tulevaisuudessa Taksini tulee toimimaan koko Otaxin välitysalueella ja näin voit jatkossa tilata taksin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yhdellä ja samalla mobiilisovelluksella. Voit tarkistaa Taksinin toimivuuden Otaxin välitysalueen ulkopuolella Taksinin sivuilta.

Taksini tekee taksipalvelun käyttämisestä entistäkin monipuolisempaa. Taksini-sovelluksella tilaat taksin nopeasti, ilman jonotusta. Taksinin voit ladata ilmaiseksi Google Play ja App Store kaupoista, jo tänään!

Näet taksin arvioidun saapumisajan, kun sinua noutamaan tuleva auto on kyydin kuitannut. Saat myös ilmoituksen puhelimeesi, kun taksisi lähestyy toivomaasi noutopaikkaa.Voit tilata taksin vaivattomasti myös ennakkoon. Tekemällä ennakkotilauksen varmistat, että sinulla on matkalle lähdettäessä yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Voit maksaa matkan normaalisti autossa kuljettajalle, tai etukäteen suoraan sovelluksella. Mobiilimaksamisesta saat kuitin taksimatkasta kyydin jälkeen suoraan sähköpostiisi. Sovellukseen voit tallentaa useamman luottokortin, jolloin voit käyttää sovellusta niin työ- kuin vapaa-ajalla.

Voit maksaa kyydin jo etukäteen, mikäli valitset kiinteän hinnan. Voit maksaa kyydin kuljettajalle kyydin jälkeen myös perinteisellä tavalla, enimmäistaksahinnaston mukaisesti.

Omassa profiilissa näet tilaushistorian ja kuitit, pystyt tarkastelemaan tulevia matkoja ja voit tallentaa tärkeimmät osoitteesi valmiiksi.

Sovelluksesta ja sen käyttöominaisuuksista voit antaa palautetta myös suoraan täällä.

OTAXI suosittelee!