Mielipidetaksit liikkuvat 3.2.2021

”SE ON IHAN PARASTA, KUN…. ”

Olemme mukana Taksiliiton Mielipidetaksi -kampanjassa!
Taksinkäyttäjien on mahdollista osallistua kampanjaan hyppäämällä mielipidetaksin kyytiin keskiviikkona 3.2. pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Rovaniemellä. Kun asiakas astuu tällaiseen taksiin ja kertoo oman mielipiteensä taksikulttuurista, matka on asiakkaalle ILMAINEN.

👉 Oulun mielipidetaksin voit bongata päivän aikana keskustan taksitolpilta!

Kampanjalla halutaan painottaa taksialan tahtotilaa kehittää toimintaansa, kuunnella asiakkaitaan ja ennenkaikkea palauttaa suomalaisten luottamuksen taksiyrittäjiin ja taksipalveluihin. Voit kertoa mielipiteesi suomalaisesta taksikulttuurista heti myös täällä.

Mikäli näet kampanjapäivänä 3.2. Otaxin auton nro 190 Oulun keskustan tolpalla, hyppää kyytiin ja kerro, mitä mieltä taksin nykytilanteesta olet ja mitä haluaisit muuttaa, jos jotain. Taksissa on kamera ja matkustajien kommentteja hyödynnetään kampanjan myöhemmässä vaiheessa. Mielipidetaksiin voit hypätä keskiviikkona klo 9-15 välillä (maksimissaan 20km taksimatka).

Tervetuloa porisemaan!