Arvomme Puljujärven hupparin!

❗ JÄÄKIEKKO- ja KILPAILUVAROITUS ❗

Hyvästelimme kuvassa näkyvän nuorukaisen muutama viikko sitten lentokentälle ja olemme nyt tiiviisti seuranneet miehen luistinten jälkiä kaukalossa. Nuorukainenhan on tietenkin Kärpistä Edmonton Oilersiin kiinnitetty Jesse Puljujärvi.

Puljujärvi on päässyt näyttämään taitojaan jo useammassa pelissä, joista osan hän on pelannut ykkösketjussa 👌 Edmonton Oilers kohtaa seuraavaksi Jetsin, josta NHL pelit jatkuvat jälleen Maple Leafsin kohtaamiseen. Kysyimme Puljujärveltä, mikä hänen fiiliksensä Kanadassa on ja saimme vastaukseksi leveän hymyn; ”Miksipä ei hymyillä, kun saa pelata tällä tasolla, upeassa joukkueessa.”, Jesse virnistää.

Puljujärven ollessa vielä Oulussa, saimme kunniavierailun Otaxi Oulun toimistolle ja tämän seurauksena käsiimme Jessen kuvassakin päällä olevan hupparin – pelaajan omalla signeerauksella.

❗Haluammekin nyt ottaa teidät kaikki mukaan NHL fiilikseen ARPOMALLA KYSEISEN HUPPARIN ❗

Voit osallistua kisaan lähettämällä meille sähköpostia vastaamalla kysymykseen ””Kuinka Jesse tilaa taksin Oulussa asuessaan?”

Voit myös tykätä sivustamme ja kommentoida kisakuvaa Instagramissa tai Facebookissa . Voittaja arvotaan kaikkien kommentoijien ja tykkääjien kesken. 🤩

Arvonnan säännöt:
Järjestäjä: Oulun Aluetaksi Oy
Osallistumisaika päättyy to 04.02.2021 klo 23:59
Arvonta suoritetaan viikolla 6.
Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.