Otaxin laaduvalvonta

OTAXI -brändi nähdään turvallisena, paikallisena, laadukkaana ja tunnistettavana, sekä autot ja kuljettajat siisteinä ja kohteliaina. Otaxin laadunvalvonnan tehtävä ja tarkoitus työssään on kaiken muun ohessa myös valvoa brändin laatulupausten noudattamista ja näkyvyyttä. Jokaisessa Otaxin yhtiössä toimii oma laadunvalvonnan ryhmä.

Laadunvalvonta muisti ennen joulua autoilija Harri Nikkistä, joka on mallikkaasti lunastanut palvelulupauksen.

Laadunvalvonta pääsi tämän jälkeen palkitsemaan myös Otaxin kuljettajaa Niko Roinista esimerkillisestä toiminnasta Sisu-puukolla. Niko sai hyvää palautetta toiminnastaan, jossa kiiteltiin hänen asennettaan ja avuliaisuutta tilanteessa, johon hän ulkopuolisena sattui paikalle.

Hienoa toimintaa Harri ja Niko!

Kuljettajan työ on tärkeää asiakaspalvelutyötä, ja sen ansiokkaasta hoitamisesta voi olla ylpeä.

Laatu on lupauksemme 💛🖤